هنر الی جان


 

روش تهیه نان سبوسدار 
مواد لازم 

نیم کیلو آرد 
2 قاشق غذاخوری پودر خمیر ترش 
یک قاشق چایخوری نمک 
به مقدار کافی آب ولرم 
یک قاشق مرباخوری شکر 
250 گرم سبوس گندم 
یک قاشق غذاخوری روغن 
طرز تهیه: 
پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه با شکرحل کنید وبگذارید پف کند. مایه خمیررا با نمک و آب گرم، به آرد و سبوس اضافه کرده ، مخلوط کنید. خوب به هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید. با دست چرب خمیر را به مدت 5 یا 6 دقیقه ورز دهید و خمیررا در جای تقریباً گرم نگه دارید تا حجم آن دوبرابر شود. مجدداً دست را چرب کنید و خمیر را دو تا سه دقیقه ورز دهید. قالب را چرب کرده و دورتا دورقالب را سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره پف کند. روی خمیر را با آب یا شیر، کمی خیس کرده و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط فر داغ شده با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا نان کاملاً بپزد. 
بعد از یک تا دو دقیقه نان را از قالب بیرون آورده و روی شبکه سیمی قرار دهید تا نان کمی خنک شود. سپس آن را داخل نایلون بگذارید. 
نکات تغذیه ای: 
1- سبوس غلات یکی از منابع غنی ویتامین های گروهB، خصوصاً بیوتین است وبرای درمان ریزش مو بسیار مؤثر است. 
2-همچنین یکی از منابع غنی فیبری است. کسانی که دارای تری گلیسرید بالا هستند، به جای نان سفید معمولی ، باید نان سبوس دار مصرف کنند. 
3-مصرف نان سبوس دار برای درمان یبوست بسیار مؤثر است.
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نون خامه ای


کرپ گوشت و قارچ


عیش السرایا


پوره سیب زمینی و پاپریکا






نظرات شما


نگین :

به به نون عالی شده.
ممنون

کلا نون پختن خیلی خیلی لذت بخشه. مرسی عزیزم.

******************

سلام نگین جون

فدات عزیزم

آره واقعا لذت بخشه