رتتویی به سبک موش سرآشپز

حتما شما انیمیشن "رتتویی" را دیدید و عاشق موش کوچولوی سرآشپز شدید

من اینقدر از این کارتون خوشم آمده بود که سریعا این غذارو پختم. خیلی جالبه من این غذا را از بچگی خوردم! بهش میگیم "یتیمک" یا یتیمچه به قول مامانم چون گوشت نداره و یتیمه! 

برای ساختن یک وعده رتتویی شما به این مواد نیاز دارید:

بادمجان کشیده 1 عدد

کدو سبز 1 عدد (توجه کنید کدو و بادمجان و هویج و گوجه ها همه باید یک قطر مساوی داشته باشند. من دیشب همه بازار رو گشتم و آخرش هم 5 تا بادمجان خریدم تا از قسمت وسطشون بتونم به اندازه یک بادمجان حلقه های مساوی داشته باشم)

هویج بزرگ 1 عدد

گوجه فرنگی متوسط 8 عدد

فلفل دلمه ای قرمز کشیده 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

نمک و فلفل و ادویه

پنیر پیتزا:به دلخواه(میشه حذفش کرد)


اول از همه یک ظرف بیضی شکل انتخاب کنید و آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و یک بیضی به همان اندازه ببرید

کدو و بادمجان و هویج و گوجه و فلفل را به حلقه های بسیار نازک ببرید و یا بارنده چیپس کنید

5عدد از گوجه ها را رنده زده و با 1 قاشق روغن زیتون (فرانسویها روی این قسمت تاکید دارند) تفت دهید

سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید

نمک و فلفل و ادویه را اضافه کرده و یک ربع بگذارید جا بیافتد

سس را درون ظرف ریخته و همسطح کنید

حالا قسمت بامزه ماجرا شروع می شود

دانه دانه حلقه ها را با سلیقه و دقت زیاد روی هم بچینید. کدو- هویج - بادمجان - گوجه -کدو- هویج - بادمجان - گوجه

و بعد که حلقه دور تمام شد شروع به چیدن وسط ظرف به همان ترتیب کنید

روی سطح را نمک و فلفل و پنیر پیتزا بریزید و فر را هم روشن کنید 190 درجه سانتیگراد

حلقه های فلفل دلمه ای فراموش نشود

کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید

ظرف را روی پنجره وسط فر قرار دهید

مدت پخت 55 دقیقه است. بعد از این زمان شما باید سس را در حال غل زدن ببینید و سبزیجات باید برشته شده باشد و پنیر هم آب بشود
مقداری از رتتویی را بصورت مارپیچ حلقه ای بچینید و روی آن را با ماست چکیده تزئین کنید

نوش جان! یا به قول فرانسویها "بُن اَپتیت"!!! 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی بادام زمینی و نوتلا


سکنجبین خیار


شیرینی پسته و قهوه


قارچ برگر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است