الی بانو


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت ران گوسفند:300گرم

کنسرو لوبیا چیتی:1 عدد

سبزی قورمه سبزی:500گرم

 

به طور معمول سبزي قورمه سبزي را با درصد هاي زير مخلوط ميكنند :

تره ----------- 35 %

جعفري ------ 30 %

گشنيز-------- 15 %

اسفناج ------ 10 %

شنبليله ----- 10 % 

ليمو اماني : 4عدد

پياز : 1 عدد

گرد لیمو یا آبليمو:به مقدار لازم  

نمك ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم

رب گوجه:در صورت تمایل 1 قاشق چ خ وگرنه که حذفش کنید

روش من در پخت قورمه سبزی که تو فامیل همه دوست دارن:

اول گوشت رو تو زودپز سرخ میکنم و پیاز هم اضافه و تفت میدم و بعد زردچوبه و فلفل میزنم 

بعد سبزی خورشتی خورد شده و پخته شده رو تو تابه حسابی تفت میدم تا یکم رنگش عوض بشه(نسوزه)تقریبا به مدت 1 ساعت

***یه نکته بگم که سبزی من سرخ شده و فریز شده بود و من دیگه سرخش نکردم ولی شما سرخ شده فریز نکنین چون زود خاصیتش از بین میره

بعد سبزی ها رو هم به گوشت اضافه میکنم و رب رو اضافه میکنم و لیمو ها رو هم اضافه میکنم  و تا نصف زودپز آب جوش میریزم و در زودپز رو به مدت 1/5 تا 2 ساعت میبندم و با حرارت کم میذارم کامل بپزه

بعد در زودپز رو باز میکنم و خورش رو تو قابلمه میریزم و کنسرو لوبیا رو اضافه میکنم(تجربه بهم ثابت کرده خورشت با کنسرو لوبیاچیتی خیلی بهتر میشه)

میتونین سس کنسرو رو بگیرین این اختیاریه

بعد نمک و گرد لیمو رو اضافه میکنم و میذارم خورشتم روغن بندازه که این مورد معمولا نیم ساعت طول میکشه

این مدل خورشت خیلی راحته و نتیجه اش همیشه عالیه

همه ی اینکارهارو تو قابلمه هم میتونین انجام بدین که خیلی زمان پختتون طولانی تر میشه به این صورت:

گوشت و پیاز رو تفت بدین و سبزی سرخ شده رو هم بهش اضافه کنین و آب جوش روی مواد بریزین

و بذارین کامل گوشت بپزه

بعد لیمو و نمک و رب و لوبیا رو اضافه کنین و بذارین خورش جا بیفته

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





واویشکا


کلوچه سیب سنتی


بستنی شکلاتی مخصوص


شکلات گردویی






نظرات شما


سعیده :
ببخشید میتونم بپرسم چرا خود لوبیا چیتی یا هر لوبیای دیگه رو به صورت خام نمیریزین تو زود پز تا باهاش بپزه؟ یا اینکه حداگانه بپزیم لوبیا رو و تو اون زمانی که شما کنسرو لوبیا رو اضافه میکنید, لوبیا پخته رو اضافه کنیم؟ میخوام بدونم دلیل خاصی داره که کنسرو استفاده میکنید؟ خوشمزه تر میشه؟

**************

خیلی وقتا لوبیا میپزم و استفاده میکنم
ولی با کنسرو سریع تر و خوشمزه تره
مرضیه :

بسیار پسندیدم من هم همین حدود رودر هرسبزی رعایت میکنم میزان هر سبزی بسیار عالی تقسیم شده ممنونم

*************************************************

ممنونم عزیزم محبت دارید...

میم :

سلام.من وقتی قورمه سبزی میپزم انگار بوی حنا میده.همون اولشم سبزیمو که تفت میدم این بو رو میده نمیدونم چرا هرکاریم میکنم بازهمینه چه باروغن زیادچه کم سبزیروتفت بدم فرقی نمیکنه چه سبزیموزیادیاکمم که تفت بدم بازم همونه،لطفااگه راه حلی هست بهم کمک کنیدوبگید

*************************************

سلام عزیزم این موضوع احتمالا بخاطر سبزی هست

ممکنه یه چیزی تو سبزی زیاد یا کم باشه یا سبزیتون خیلیییی بیش از حد له و ریز باشه

مرجان :
شمش طلا جایزه ببرید
سلام دوستای خوبم
1. یک دونه عصاره زعفرون الیت بخربد
2. جلدشو به صندوق پستی 131851185 بفرستید
3. یک شمش طلا برنده بشید
توی وب سایت من و الیت هم اگه عضو بشین هر ماه به 22 نفر جایزه نتبوک، تبلت، کتاب آشپزی سامان گلریز و بسته هدیه برنده می شین.
برنده های قبلی رو ببینید:http://www.manoelite.com/index.php/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C.html
برای ثبت نام کیلیک کنید:http://www.manoelite.com/index.php/component/comprofiler/registers.html




 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: