الی بانو


سلام دوستای عزیزم

املت یه غذای راحته که ورژنای زیادی داره و من همه جورشو درست میکنم و خیلییییییییییییییی دوس دارم

 ورژن امروز با قارچ و گوجه حلقه شده هستش که عالیه

مواد لازمش

گوجه فرنگی 5 عدد

تخم مرغ 4 عدد

قارچ 10 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

خب دوستان اول گوجه هار رو حلقه حلقه کنین 

تو تابه روغن بریزین و گوجه هارو توش بچینین و با حرارت متوسط بذارین خوب تفت بخورن البته اصلا هم نزنین

حالا یکم نمک و فلفل و زردچوبه بپاشین روی گوجه ها و بعد قارچهای ورقه شده رو رو گوجه ها بچینین و آبلیمو رو اضافه کنین و باز یکم زردچوبه و فلفل بپاشین روی قارچها و در ظرف رو ببندین تا خوب بپزه و سرخ بشه و آب قارچ و گوجه کامل از بین بره بعد تخم مرغ هارو روی قارچ و گوجه ها بشکنین و یکم نمک و فلفل بپاشین و در ظرف رو بذارین تا تخم مرغ ها هم ببنده

البته بگم اگه زرده ها  یکم عسلی و شل  باشن خوشمزه تره از نظر من باز هرجور سلیقه ی خودتونه



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا تابه ای


کاپ کیک پنیر خامه ای مغزدار


خورش آلوچه


نشا






نظرات شما


مريم :

سلام به نظر من اگه يه پياز كوچيك قبل از اينكه گوجه رو تفت بديم توي ماهيتابه سرخ كنيم خلي خوشمزه بشه.من امتحان كردم خيلي خوب مي شه البته اين نظر شخصيم بود.

================

سلام عزیزم

بله درسته من هم اکثرا اینکار رو میکنم

این املت خیلی فوری درست شده و بخاط گرسنگی یک عدد همسر ژیازش از قلم افتاده

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: