مریم بانو


دیروز با دخترخاله ها جمع بودیم و گل میگفتیم و گل میشنیدیم که یکدفعه چشممون افتاد به درخت آلوچه باغ دخترخاله و هوش از سرمون پرید. یعنی تو این فصل هیچ چیزی جای خوردن یه کاسه هلی کتنی (hali ketenni) رو نمیگیره. پس دست به کار شدیم و دو نفر مامور کندن آلوچه ها و کوبیدنشون شدن. طرز تهیه این غذای خوشمزه رو براتون مینویسم. حتما حتما حتما امتحانش کنید مخصوصا اگه آلوچه ترش دوست دارید.

مواد لازم:

آلوچه سفت و ترش

پونه

دلال ماست

خیار

سیب ترجیحا ترش و سبز

طرز تهیه:

آلوچه رو روی تخته با یه چیز سنگین نیم کوب میکنیم. طوری که هسته هاش جدا نشن اما له هم نشن.

بعد خیار نگینی خرد شده و سیب نگینی خرد شده و پونه و دلال ماست رو بهش اضافه میکنیم(میتونیم سیب هم نریزیم)

هلی کتنی رو از دست ندید. بینظیره!

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک هل و کنجد


کیک آلبالو


angel food cake


ته چین ماهی 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: