مریم بانو
دیروز با دخترخاله ها جمع بودیم و گل میگفتیم و گل میشنیدیم که یکدفعه چشممون افتاد به درخت آلوچه باغ دخترخاله و هوش از سرمون پرید. یعنی تو این فصل هیچ چیزی جای خوردن یه کاسه هلی کتنی (hali ketenni) رو نمیگیره. پس دست به کار شدیم و دو نفر مامور کندن آلوچه ها و کوبیدنشون شدن. طرز تهیه این غذای خوشمزه رو براتون مینویسم. حتما حتما حتما امتحانش کنید مخصوصا اگه آلوچه ترش دوست دارید.
مواد لازم:
آلوچه سفت و ترش
پونه
دلال ماست
خیار
سیب ترجیحا ترش و سبز
طرز تهیه:
آلوچه رو روی تخته با یه چیز سنگین نیم کوب میکنیم. طوری که هسته هاش جدا نشن اما له هم نشن.
بعد خیار نگینی خرد شده و سیب نگینی خرد شده و پونه و دلال ماست رو بهش اضافه میکنیم(میتونیم سیب هم نریزیم)
هلی کتنی رو از دست ندید. بینظیره!