مریم بانو


این هم یه دستور شیک و مجلسی:

مواد لازم:
برنج 
رون مرغ یا گوشت چرخ کرده برای گوشت قلقلی

کشمش
زرشک
خلال بادام
خلال پسته
خلال هویج
خلال پوست پرتقال یا نارنج
من مقدار مواد رو نگفتم چون بستگی به تعداد نفرات داره.
برنج رو میشوریم و آبکش میکنیم و میگذاریم تا دم بکشه . رون مرغ رو با پیاز و ادویه وآب نارنج و زعفران فراوان و آب کم میگذاریم تا بپزه وقتی پخت یکم آبلیمو و کره فراوان بهش اضافه میکنیم.
اگه میخواهید کوفته قلقلی درست کنید. گوشت رو با یک عدد پیاز رنده شده و ادویه حسابی ورز میدیم و به صورت گلوله های کوچیک در میاریم و تو تابه سرخ میکنیم.
کشمش رو با کره سرخ میکنیم.
زرشک رو که از قبل خیس کردیم با کره و کمی شکر تفت میدیم و ۱/۴ پیمانه (بسته به میزان زرشک) آب بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی جا بیوفته و سر آخر زعفران رو اضافه میکنیم.
خلال بادام و خلال پسته رو جداگانه با کره خوب تفت میدیم تا از حالت سفتی کمی در بیاد.
خلال هویج رو با کره و کمی شکر تفت میدیم.
خلال پوست پرتقال یا نارنج رو که از قبل خیس کردیم و چند بار جوشوندیم تا تلخیش گرفته شده با شکر و کره تفت میدیم.
حالا قسمت خوبش رسید و اینکه برنج آبکش شده رو که دم کشیده داخل ظرف مورد نظر میکشیم و روش رو با مواد مورد نظرمون تزین میکنیم و کنارش مرغ یا کوفته هامون رو به دلخواه قرار میدیم و نوش جان میکنیم.


به شما پیشنهاد میکنیم :





گل در چمن


کیک شیفون موکا


ماش پلو


استیک مرغ فلفلی






نظرات شما


قنادباشی :

به به انشالله که نوش جانتون باشه

***********************

فدات بشم دوست جونم