مریم بانو


مواد لازم :

 

آب مرغ :چهار لیوان

 

قارچ :250 گرم

 

هویج :دو عدد متوسط

 

ساقه کرفس :150گرم

 

شیر :چهار لیوان

 

آرد :5 قاشق غذا خوری

 

کره :25 گرم

 

پودر جوز هندی: نصف قاشق چایخوری

 

نمک وفلفل و جعفری خشک  :به میزان لازم  

 

خامه: دو قاشق غذا خوری  در صورت تمایل

 

 

طرز تهیه :

برای آماده کردن اب مرغ ،اسکلت مرغ و یا دو سه تکه مرغ را با یک عدد پیاز و دو سه حبه سیر و یک هویج و برگ بو و زعفران ونمک و مقداری آب را می گذاریم حدود یک ساعت بپزه و بعد اب مرغ را از صافی رد می کنیم .که برای این سوپ چهار لیوان لازم هست .حتی می توانیم اب مرغ را در فریزر نگه داریم .

 

قارچ و هویج و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد می کنیم .

 

آرد را در شیرسرد خوب حل می کنیم و بعد را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا به جوش بیاد و سپس کره و نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .

 

و صبر می کنیم تا سس غلیظ شود .

 

حالا هویج وکرفس و قارچ خرد شده را به ان اضافه می کنیم .و حدود ده دقیقه روی حرارت به هم می زنیم تا سبزیجات به سس آغشته بشه ...

 

در آخر آب مرغ و کمی جعفری و جوز هندی را می افزاییم و صبر می کنیم به جوش بیاد و بعد حرارت را خیلی ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود  نیم  تا سه ربع ساعت سوپ جا بیفته ...

 

در صورت تمایل ، می تونید در آخر خامه را اضافه کنید .خیلی خوشمزه هست ...نوش جان .....

دستور از مطبخ رویا

فقط من به جای کرفس از سیب زمینی پخته نگینی خرد شده استفاده کردم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک بیسکوئیتی


کیک دولسه دلچه (ساده و شکلاتی)


شامی گوشت و بادمجان


چیکن استراگانف






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است