الی بانو


سلام دوستای عزیزم

خیلی وقت بود جای ته چین رو تو سایت خالی می دیدم و اینطوری شد که دل رو زدم به دریا و اولین رسیپی از ته چین رو میذارم انشاالله ته چینهای مختلف رو براتون میذارم

میریم سراغ ته چین مرغ

مواد لازم:

مرغ:چند تکه از هرجا دوس دارین

برنج:2 پیمانه

ماست 1/5پیمانه

زرده تخم مرغ 3 عدد

روغن:1/4 پیمانه

کره و نمک و زعفران به میزان لازم

پیاز:5 عدد

زرشک:به میزان دلخواه

خلال بادام یا پسته:درصورت تمایل برای تزیین:من نریختم چون نداشتم شما لابلای ته چینم میتونین بریزین

خوب اول برنج رو بذارین خیس بخوره

حالا مرغ رو بذارین با آب و زعفرون(دلخواه)و دارچین و یه حبه سیر و پیاز بذارین بپزه طوری که یکم آب ته قابلمه بمونه ،حالا تو یه ظرف ماست و دو زرده تخم مرغ و نصف زعفرون و روغن رو مخلوط کنین و مرغهای پخته و خرد شدتون (ریش ریش نکنین) رو توش به مدت نیم ساعت بخوابونین 

تو این فاصله آب برنج رو که از قبل با نمک و روغن گذاشتین ببینین جوش میخوره و برنج رو آبکش کنین فقطحواستون باشه یکم زنده تر آبکشش کنین

فقطی برنج آبکش شد مرغهارو از ماست جدا کنین و اون یه زرده تخم مرغ و بقیه روغن و زعفرون رو تو ماست بریزین و اگه خواستین یکم دارچینم بریزین

و نمک مرغ رو الان اندازه کنین

پیازاتون رو پیاز داغ کنین و بازرشک تفت بدین بذارین کنار و نصفشو واسه تزیین بذارین و نصف دیگشو واسه لای ته چین

حالا همه برنج رو به ماستتون اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط بشه 

الان ظرفتون(اگه تو فر میذارین پیرکس وگرنه همون قابلمه باشه)رو چرب کنین(کامل چرب کنین راحت جدا شه ته چین) و 1/3 از بنج رو ته ظرف بریزین و نصف مرغتون رو روی اون بریزین(مواظب باشت تا کناره های طرف نریزین)و دوباره 1/3 برنج رو بریزین حالا مخلوط پیاز داغ و زرشک رو بریزین و بعد بقیه مرغ رو بریزین و روی اون بقیه برنج رو اضافه کنین و یکم فشار بدین و چند تکه کره روی برنج قرار بدین و به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بذارین دم بکشه

زمان دم کشیدن معلومه چون دور برنج طلایی و برشته شده و ازقابلمه جدا میشه اگه ترسیدین واسه جدا کردنش اول قابلمه رو تو یه ظرف آب سرد فرو ببرین تا به ته چین شوک وارد بشه و زود جدا بشه

اگه تو فر میذارین روی ظرف پیرکس فویل بکشین و چند تا سوراخ با چنگال روش بذارین و با حرارت 160 درجه 1 تا 1/5 ساعت بذارین بپزه وقتی دیدین ته چین طلایی شده آمادس

میتونین آخر سر گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی بشه

اگه فویل نداشتین نیم ساعت اول در ظرف رو بذارین و نیم ساعت دوم در ظرف رو بردارین

نووووووووووووووووووش جون

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد فصل


مرغ شکم پر


لازانیای رولی


گل در چمن






نظرات شما


هانیه :
سلام الی خانم .ممنون از دستور خوبتون.من درست کردم فقط چون یکی از دوستان گفته بود چرب میشه روغنش رو کم کردم.ولی بقیه دستورات رو اجرا کردم عالی شد.از هر ته چینی که تو عمرم خورده بودم بهتر شده بود. ممنون از زحماتتون.من کیکاتون رو درست کرده بودم خیلی راضی بودم.برای همین برا درست کردن ته چین به سایت شما مراجعه کردم.
***********************************

سلام عزیزم
خوشحالم که را۱ی بودی دوستم
نوش جانتون
انشاالله همیشه سعادت اینو داشته باشیم که دوستان عزیزمون از دستوراتمون راضی باشن
افسانه :
اجی الی جون رسیپی یعنی چی؟
**************************************
رسپی یعنی دستور پخت
فاطیما :
سلام الی جون .حتما مثه بقیه عالی میشه .ی سوال :واسه این ته چین آب باقیمونده از مرغ رو چیکار میکنیم ؟
**************************************
سلام عزیزم ممنونم
من می ریزم دور
مامان زهرا :

راستی عزیز یه سوال دیگه
این روی ته چین رو چیکارش کنم تا خوب دم بکشه..آخه با اینکه همه جاش دم کشیده بود ولی روش همچنان خام بود..با اینکه دم کنی ضخیم گذاشته بودم و یه ساعت هم رو گاز بود

************************

عزیزم با این سوالتون مطمئن شدم کارتون ایراد داشته

اگه قابلم اندازه اش مناسب باشه و رو شعله بزرگ گاز با حرارت کم بذارید و دمکنی هم بذارید روش هم میپزه

صد در صد قطر ته چینتون زیاد بوده که روش خام مونده

مامان زهرا :

سلام الی خانوم
من برای اولین بار ته چین درست کردم اونم با این دستوری که گذاشته بودین..دقیقا همه اندازه ها ومراحل طبق دستور بود...
ولی موقع خوردن افتضاح روغنی شده بود طوری که شوهرم ترجیح دادنون و ماست بخوره!!!واقعا باید همینقدر روغن بریزیم؟مال شما اینجوری نمیشه؟؟غذای من با اینکه مزش فوق العاده خوب بود ولی چون داشت ازش روغن میچکید قابل خوردن نبود..میشه ایرادش رو بگین؟

***********************

سلام عزیزم

این ته چین رو صادقانه میگم امتحان خودشو پس داده و عالی هست با جرئت میگم چون من همه نوع ته چین رو بر پایه همین ته چین درست میکنم

ممکنه برنج رو درست و به موقع آبکش نکرده باشی یا ماستت کم و کم چرب بوده ماست های سفت و خامه ای مناسب ترند

ماست اگه کم باشه هم ته چین خراب میشه

اندازه قابلمه اگه کوچیک باشه نسبت به مواد هم ته چین خراب میشه

برنج اگه خیلی زنده یا نرم باشه هم خراب میشه

شاید شما روغن رو با لیوان بزرگ اندازه گرفتید و بیشتر شده

مطمئن باشید یه جای اساسی کارتون ایراد داشته

شما تو عکس میتونید ببینید که ته چین جربیش خوبه

با تجربه مطمئنا موفق میشید

elina :

سلام الی جون.دستت درد نکنه.
میخواستم بپرسم برا 12نفر چند پیمانه برنج اندازه هست برادو تا ظرف پیرکس؟
دیگه اینکه ته چین از ظرف پیرکس راحت جدامیشه؟

--------------------------------

سلام عزیزم خواهش میکنم

عزیزم از ظرف چدن و تفلون هم راحت جدا میشه از پیرکسم راحت جدا میشه

اگه چند مدل غذا داری 8 پیمانه برای دوتا یا 3 تا ظرف کافیه

مصی مامی کیان :

من عاشخ سایتتونم
اینم درست کردم عاااااااااااااالی شد
ممنون

------------------------

نوش جونت عزیزمممممممممممممممم

مهدیه :

سلام عزیزم
خیلییییییییییییی عالیه مینوسی
وعکسای خوبی میزارید
خسته نباشید ............................................

*******************

سلام عزیزم 

ممنونم

به من لطف دارید

پریا :

سلام
عزیزم ته چین بادمنجان درست کردم. گذاشتم توی فر ولی هر چی میگشتم. دنبال زمان برای در فر موندن پیدا نمیکردم .ولی به لطف شما پیداش کردم.

ممنون

****************

سلام دوست عزیزم

خواهش میکنم قابلی نداشت

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: