مریم بانو


مواد لازم:

 

-     چند تکه مرغ

 

-      غوره تازه سبز دان کرده 1 استکان پر

 

-      پیاز سرخ شده 1 عدد

 

-      روغن کمی

 

-      نمک ، فلفل ، زردجوبه کمی

 

-      گوجه فرنگی دو نیم شده و سرخ شده 3 عدد

 

-      بادمجان پوست گرفته و از درازا دو نیم شده و سرخ شده 3 عدد

 

طرز تهیه : مرغ پاک کرده را با آب بپزید کمی نمک و زردجوبه اضافه کنید، نیم پخت که شد درون تابه با روغن مرغ را سرخ کنید سپس به همان قابلمه ی آب مرغ انتقال دهید ، پیاز داغ و غوره ی دان کرده را تفت دهید (میتونید حدود نصف قاشق رب هم اضافه کنید) و به قابلمه ی مرغ اضافه کنید ، نمک ، فلفل ، کمی زردجوبه اضافه کنید کمی که جوش خورد از روی حرارت بردارید داخل ظرف خورش خوری بریزید و اطراف خورش بادمجان سرخ کرده و گوجه فرنگی دونیم شده سرخ کرده قرارداده و با پلو سرو نمایید .

من از بادمجان استفاده نکردم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





گوجه پلو


املت با قارچ 2


مربای بالنگ


کیک فنجونی گلاب و دارچین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است