الی بانو


این دسر رو از دستور طیبه عزیز درست کردم بسیار عالی بود 

مواد لازم

خامه صبحانه=1 عدد

شیر=نصف لیوان

پودر ژلاتین=1 ق غ خ

عسل=1/5 قاشق

چوب دارچین=چند تکه

ژله بلوبری و توت فرنگی از هرکدام 1 بسته(میتونید ژله رو تغییر بدین)

وانیل=1/3 ق چ خ

اول پودر ژله بلوبری یا هر ژله ای دارین رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنین تا حل بشه و تو قالب بذارین تو یخچال تا ببنده نیم ساعت زمان میبره

 

بعد شیر رو تو یه ظرف دیگه بریزین و ژلاتین رو روش بپاشین و اصلا هم نزنین

بعد خامه رو تو ظرف پیرکس ریخته و رو بخار آب بذارین و عسل و چوب دارچین رو بهش اضافه کنین

وقتی خامه داغ شد اون ظرف شیرتون رو رو بخار آب بذارین تا ژلاتین حل بشه بعد از صافی رد کنین و تو خامه بریزین و قبل از جوش اومدن از رو حرارت بردارین و وانیل رو بهش اضافه کنینو تو یه ظرف پر از یخ بذارین و هم بزنین تا سرد بشه بعد روی ژله که بسته شده بریزین و بذارین یخچال به مدت 3 یا 4 ساعت که ببنده و بعد پودر ژله توت فرنگی یا هرچی دوس دارین رو به روش قبل با آب جوش مخلوط و یکم که خنک شد رو پاناکوتا بریزین و چند ساعت دیگه تو یخچال بذارین که آماده بشه(یک شب یا یک روز کامل خوبه

وقتی خواستین دسر رو برگردونین اول با چاقو لبه هاشو جدا کنین و بعد تو آب جوش به مدت 3 ثانیه اونو فرو کنین و راحت برش گردونین

نکته=میتونین دسر رو تک نفره و یا بدون ژله درست کنین یا با پوره میوه و ژله درست کنین



به شما پیشنهاد میکنیم :





ماکارونی


شیرینی پسته و قهوه


سوپ جو کودک


مارشمالو چوبی (Marshmallow Fun Pops)






نظرات شما


باران :
نمیشه ژله ی دیگری استفاده کرد آخه من طعم بلوبری رو دوست ندارم
********************************************
میشه چون انتخاب ژله به سلیقه ی خودتون مربوطه