الی بانو


اول پیشنهاد میکنم این لینک ها رو  سر بزنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=756:khane-sobhane&catid=102:cream&Itemid=160

http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html

*********************

 

خامه فرم گرفته خودم که با خامه صبحانه به روش بهرسایت درست کردم

200 گرم خامه رو با 60 گرم شکر 5 ثانیه مخلوط کردم

و تو فریزر گذاشتم کاملا یخ بزنه و سفت بشه بعد با همزن شروع کردم به زدن که تقریبا 15 دقیقه طول کشید تا کامل فرم گرفت

اواخر همزدن وانیل بهش اضافه کردم واقعا عالی بود

این خامه رو تو ظرف دربسته تا 6 ماه میتونید تو فریزر نگه داری کنید

و هر وقت لازم داشتید 15 دقیقه قبل درش بیارید یکم که نرم شد با همزن فرمش بدید

 

 

 

 

 

 

 

با خامه صبحانه

 

 

● مواد لازم :
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
▪ وانیل ۸/۱ قاشق غذا خوری 
● طرز تهیه:
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید
با پودر خامه

مواد لازم:پودر شکر 50گرم - پودر خامه 50گرم - شیر سرد 150گرم ( میشه به جای شیر از آب سرد هم استفاده کرد)

طرز تهیه: پودر شکر و پودر خامه رو با هم مخلوط میکنیم شیر سرد رو خیلی آروم و کم کم بهش اضافه میکنیم تا پودرها کاملا تر بشن با همزن برقی روی دور کند  شروع میکنیم به همزدن و شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و همزنمون رو داخل ظرف میچرخونیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه و شروع کنه به فرم گرفتن ( حدود 6دقیقه) بعد همزن رو روی دور تند قرار میدیم و دو سه دقیقه دیگه هم میزنیم تا جایی که جای پره های همزن روی خامه بمونه و یا اینکه یه چنگال روی خامه بکشید اگر جاش روی خامه بمونه و محو نشه خامه آماده است . این خامه رو میشه برای مواقع ضروری فریزر کرد میتونیم اگر دوست داشتیم به خامه رنگ و یا انواع طعم دهنده و اسانس اضافه کنیم ولی باید دقت داشته باشیم که قبل از هم زدن رنگ رو اضافه کنیم و گرنه خامه شل میشه و فرم لازم رو نمیگیره

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ته چین مخصوص


فرنچ تست با انجیر برشه


پلو مخلوط مخصوص سرآشپز


تزئین سالاد






نظرات شما


شیوا :
خانه فرم گرفته رو میشه تو فریزر گذاشت و دوباره استفاده کرد
******************

بله میشه
رها :
سلام.ببخشید خامه ای که با پودر خامه درس کردم چند روز میشه نگهش داشت؟
***********************
سلام بذارید توی ظرف در بسته تو فریزر
تا دو سه ماه هم خراب نمیشه
محدثه :
سلام ببخشید منظور از 8/1 همون 1/8 هست؟؟
واینکه برای روکش کیک حتما باید خامه قنادی رو فرم بدیم؟؟؟
**************
سلام بله منظور یک هشتم هست
بله باید خامه فرم بگیره وگرنه شل هست و روی کیک خوب قرار نمیگیره
مامان محمدرضا :
سلام من خامه فرم گرفته رو درست کردم روی کیک که ریختم اول خوب بود ولی بعد یک مدت وارفت.چرا؟شایدیک دقیقه که بیرون یخچال میموند ازبغل کیک که برش دادم ریخت
***************************************
سلام خوب فرم داده نشده
مریم :
سلام.میشه بجای پودر شکر از پودر قند استفاده کرد؟
**************************************************
سلام بله میشه
سیسا :
سلام من پودر خامه گرفتم میخام با شیر و پودر قند درست کنم برای کیک تولد چیکارش کنم
********************************************
سلام
با شیر و پودرقند مخلوط کرده و فرم بدید
دستور کامل: http://chefartist.ir/showpages385.html
فاطمه :
سلام من خامه ندارمندارم. نه خامه قنادی و نه خامه صبحانه میشه بگید چجوری میتونم خامه رو خودم درست کنم.آخه امروز مهمون دارم و برای فردا صبح میخوامش.مرسی تشکر
**********************************************
سلام خامه رو که باید بخری
اما اگه سرشیر صبحانه میخوای که شیر محلی بذار بجوشه و بعد بذار خنک بشه بعد چربی روش رو جمع کن و برای صبحانه بذار
عالیه
نانا خانوم :
سلام اول اینکه میخواستم تشکر کنم برای دستوری ک دادین بعد میخواستم بدونم ک اگر خامه ی قنادی گیرم نیومد و خاستم با خامه ی صبحانه درستش کنم و اگر فرم نگرفت باید چی کار کنم ؟ یاباید چی کارکنم ک مطمعا بشم ک با خامه ی صبحانه فرم میگیره جواب بدین ممنون میشم
*****************************************************
سلام در لینک کامل توضیح دادم...
خامه صبحانه ای که تو فریزر برفکی بشه و یخ بزنه فرم میگیره http://chefartist.ir/showpages385.html
نفس :
سلام ببخشید میشه از مخلوط کن به جای همزن استفاده کرد؟
**********************************************************
سلام من امتحان نکردم
رویا :
اگه موقع هم زدن خامه ، همزنمون رو خاموش کنیم و بعد چند ثانیه دوباره روشنش کنیم و به هم زدن ادامه بدیم،مشکلی توی فرم گرفتن خامه پیش نمیاد؟
*************************************************************************
سلام دوست عزیز
بستگی به خامه داره اگه با خامه صبحانه باشه ممکنه فرم نگیره
اما با خامه قنادی معمولا مشکی پیش نمیاد
مامان زهرا :
ممنونم عزیزم از جوابت..
آخه من فله ای خریده بودم و تاریخ نداشت..مرسی..
یه سوال دیگه هم داشتم: چه جوری خامه رو رنگ بزنیم؟؟مثلن بخاییم با زعفرون و کاکائو رنگش کنیم ؟؟
با رنگای مصنوعی چی؟؟؟
*************************************

خواهش میکنم
برای رنگی کردن خامه، کافیه بعد از فرم گرفتن، با نوک خلال رنگ مجاز خوراکی (من مارک ویلتون استفاده می کنم) به خامه اضافه کنین و آروم هم بزنین...البته من خودم از همون اول، قبل از فرم دادن رنگ رو می ریزم و هزمان با همزن میزنم

** برای کاکائویی کردنش، کمی پودر کاکائو توش الک کنین و هم بزنین
مامان زهرا :
سلام الی جون..من یه سوال داشتم..
من برای یه کیک خامه فرم گرفته خریدم و استفاده کردم..تقریبا نصفش مونده و توی فریزر گذاشتم..میخاستم بدونم تا چه مدت میشه توی فریزر نگه داشت و کی خراب میشه...
راستی یه چیز دیگه..دوباره بخام استفاده کنم باید چیکار کنم؟؟؟
*********************************************
سلام
عزیزم رو جلد خامه نوشته تا کی تاریخ داره
ولی معمولا بین سه تا شش ماه خامه می مونه تو فریزر
بذارش کمی نرم شه بعد بزنش تا فرم بگیره
اسطوره :
سلام ببخشید چه جوری خامه رو لا به لای کیک بایدگذاشت؟این خیلی برام مهمه ممنونم
******************
سلام کیک رو از وسط نصف کید و لایه زیری رو با کمی شربت یا شهد مرطوب کنی و یه لایه خامه کشیده و لایه کیک دوم رو روی خامه بذارید
البته موز و گردو و میوه و مربا و… هم میتونید همراه خامه بین کیک بذارید و اینکه میتونید بجای نصف کردن کیک دوتا کیک هم اندازه با قطر کمتر بپزید
و اینکه هر چندلایه بخوایید لایه ی خامه ای داشته باشید به همین صورت پیش برید
فقط برش و تعداد لایه های کیک رو بیشتر کرده و لایه ی خامه بینش بذارید
مامان امیر حسین :

سلام عزیزم.ببخشید یه سوال داشتم.من خامه شیرین شده وزده شده اما منجمد رو چند بار از قنادی گرفتم گذاشتم داخل فریزر.موقع استفاده اوردمش بیرون وزدمش ولی وقتی روی کیک رو روکش میکنم زود اب میشه.اصلا شبیه خامه قنادی نیست خیلی شل میشه.نمیدونممشکلش چیه.

****************************************

سلام عزیزم این بخاطر کیفیت خامه هست که خوب نیست

پرنیان :

سلام ببخشید من همزن دستیم خراب شده ولی غذا سازم همزن داره.....میشه با اونم درست کرد خامه رو؟؟؟؟

---------------------------------

سلام دوست عزیز...بله میشه

باران :

میشه بگید از کجا باید خامه قنادی بخرم؟
از قنادی یا لوازم شیرینی پزی؟

----------------------------------------------------

عزیزم خامه قنادی رو لوازم قنادی ها و خود قنادی ها و بعضی سوپرمارکت ها دارن

مامان نقطه :

میشه بگید مارک خامه ای که استفاده می کنید چیه؟
برای 12 نفر که من دو برابر مواد کیک رو درست می کنم خامه رو هم باید دوبرابر کنم؟

***************************

من از خامه قنادی مارک کاله استفاده میکنم واقعا عالیه و خوشمزه

زودم فرم میگیره

و برای 12 نفر یه پاکت 1 کیلویی خامه کاله عالی هست و همینطور چون پاستوریزه هست سالمه و مطمئن

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: