الی بانو


 

مواد لازم:
 
ماهی قزل آلا : دو عدد
 
برنج:3 پیمانه
 
پیاز:یک عدد
 
سیر: چند حبه
 
سبزی پلویی تازه: دو پیمانه
 
روغن و نمک و ادویه ماهی و فلفل:به میزان لازم
 
زعفران دم کرده:نصف لیوان
 
طرز تهیه:
 
در قابلمه سبزی ها رو سرخ کنین و کمی زردچوبه بزنین و 6 پیمانه آب بریزین و برنج رو که قبلا خیسوندید اضافه کنین و مثل کته دم کنین
 
ماهی ها  رو که پاک کردین 2 ساعت تو زعفرون و سیر و پیاز و ادویه مخصوص بخوابونین تا مزه دار بشه و بعد تو روغن سرخ کنین و پیاز و سیر رنده شده ای قبلا ماهی رو توش خوابونده بودین هم بهش اضافه کنین تا با هم سرخ بشن
 
برنج رو تو ظرف بکشین من  آب لبو روش ریختم میتونین کشمش و پیاز سرخ شده بریزین من عجله ای اینو ریختم و ماهی رو روش بذارین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین
 
ما به همراه بورانی لبو که با دارچین مخلوط بود خوردیمش چون دارچین سردی ماست رو خنثی میکنه


به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ با سس پرتقال


نوتلا اسکورز


کیک هل و گلاب 1


کیک اسفنجی با تزئین خامه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است