مریم بانو


 

 

دستور کسترد رو که یادتونه؟(اینجا) حالا ژله و کسترد رو ترکیبی درست کردم. نکته خاصش اینه که ژله رو با یک لیوان و نصفی اب درست کنید تا سفتتر بشه و وقتی کسترد رو خواستید بریزید روش باید از حرارت افتاده باشه تا ژله رنگ پس نده.

اگر هم میخواهید این دسر رو قالبی در بیارید طبق دستور زیر درستش کنید:

ژله آلبالو :یک بسته ( به جای آن می تونیم از ژله شاه توت ویا ژله توت فرنگی ویا هر رنگ دیگه ای که با رنگ کسترد متضاد باشه)

شیر :سه ونیم لیوان

پودر کسترد :سه قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

شکر :۵ قاشق غذا خوری سر پر

هل و گلاب :به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا ژله را آماده می کنیم به صورتیکه محتویات بسته را ابتدا با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم .وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژله کاملا شفاف بشه .سپس با سه چهارم ایوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالب ژله می ریزیم  ودر یخچال می گذاریم تا ببنده در فاصله ای که ژله در یخچال هست دسر کسترد را آماده می کنیم .سه لیوان شیر را با شکر روی حرارت می گذاریم تا بجوشه .پودر ژلاتین را  با کمی آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه . پودر کسترد را در نصف لیوان شیر خوب حل می کنیم سپس به شیر در حال جوش اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم تا گلوله نشه وچند تا جوش بخوره.در آخر کمی هل وگلاب هم اگه اضافه کنید خوش عطر می شه .آن را از روی حرارت برمی داریم کمی که حرارت آن کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .
سپس دسر کسترد را روی ژله بسته شده می ریزیم وحدود پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم.وسپس بر می گردانیم .برای برگرداندن آن مثل بقیه دسرها ابتدا با نوک چاقو دور دسر را آزاد می کنیم وسپس قالب دسر را حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم  وبعد بر می گردانیم .

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی اسنیکرز


شیرینی ساق عروس


کیک شکلات موس 3 لایه


کیک نعنا و لیمو






نظرات شما


خانومی :

آفرین بر مریم بانو و الی بانو
خیلی خوشگلن منم میدرستم حتما

************************

سلام گلم ممنونم

خوشحال میشم

عکسشم برام ایمیل کن

اعظم :

ممنون مریم بانو.......عالیه

**************قربونت برم خانمی

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: