عکس از الی جان از بچه های آشپزان جوان


عکس غذای خودم تو آرشیومه پیدا کردم حتما میذارم 

این دستور مال یکی از دوستای مامی سایتیم هستش که من ازش استفاده کردم عالی بود

 

 ران وسینه مرغ رو ته ماهیتابه بخوابونید و یه کم کره به اندازه ای که یه کوچولو چرب بشه تهش بذارید.
. بعد اندازه ئ ته یک استکان آب ( میتونید آب و زعفرون) بریزید.
شعله رو تا آخرین حد کم کنید . درشو بذارید. آب زیاد لازم نداره چون
مرغ با حرارت کم خودش آب میندازه. وقتی پخت تکه تکه کی کنید . نباید
مثل الویه ریش ریش بشه بلکه باید تکه هاش تو ساندویچ مشخص باشه .
بعد پیاز داغ می کنید که با کره بهتر می شه . تکه های مرغ رو توش تفت
می دید و کنسرو سبزیجاتی که آبشو کاملا خارج کردید بهش اضافه می
کنید . اگه دوست داشتید می تونید فقط نخود فرنگی و ذرت یا فقط ذرت
بریزید اما تکه های هویج که تو کنسرو سبزیجات هست خوش مزه اش
میکنه. قارچ رو هم اضافه می کنید. حالا تو یه ظرف جدا سس مایونز رو
با آبلیمو رقیق می کنید. حتما باید ترش بشه. نمک و فلفل هم می زنید و به
مواد ساندویچ که هنوز روی اجاقه اضافه می کنید و درشو میذارید تا مواد
به خورد هم بره و جا بیفته . وقتی سرو کردید روشو پر از سیب زمینی
سرخ کرده می کنید . خسته نباشید . امیدوارم بهتون بچسبه . نوش جون.


به شما پیشنهاد میکنیم :





توپک خرما با کسترد


کیک توت فرنگی و گیلاس


دسر موز کبابی


میلک شیک توت فرنگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است