مریم بانو


 

 

این هم یه کیک آسون و خوشمزه

مواد لازم:

آرد: ۲ پ

تخم مرغ:۲ تا

پودر کاکائو:نصف پ

آب گرم:۱ پ

شکر:۲ پ

کره: نصف پ

روغن مایع: نصف پ

ماست: نصف پ

وانیل:نصف ق غ

جوش شیرین یا بیکینگ سودا یا نمک میوه: ۱ ق چ

دارچین: ۱ق چ

طرز پخت:

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین و همه مواد رو بعد از همدما شدن توی یه ظرف جادار بریزین و با همزن هم بزنین....باور کنین! همینه که میگم کیک بی دردسر و راحتیه!

اونقدر بزنین تا مایه صاف و یکدستی داشته باشین..

قالبهای مافین رو چرب کنین و کمی پودر کاکائو بریزین و توی قالب بچرخونین و اضافه هاش رو بریزین دور..اگه از قالبهای سیلیکونی استفاده می کنین نیازی به این کار نیست.از موادتون توی قالبها بریزین جوری که دو سوم قالب پر بشه و فضا واسه پف داشته باشه

 

می تونین همه مواد رو توی یه قالب بزرگ هم بریزین. بذارین داخل فر  ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بمونه....بعد از آماده شدن و خنک که شد روی توری برگردونین و اجازه بدین خنک بشه.

نکته 1) من از یک پیمانه و نصف شکر استفاده کردم. به نظرم میشد کمتر هم استفاده کرد. مقدار کره رو هم کمتر ریختم

نکته 2)تو فر من 45 دقیق طول کشید تا بپزه.

نکته 3) برای تزئین کیک من از سس قهوه موکا و شکلات چیبسی استفاده کردم.

(دستور این کیک را از وبلاگ هانی شف برداشتم)



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش مرغ ترش


کیک ورمیشل


استک با سس قارچ


بورک اسفناج و پنیر






نظرات شما


اعظم :

سلام الی بانوی عزیز،از آشنایی با شما واقعا خوشحالم و ازتون ممنونم از اینکه به وبلاگ من اومدید.عزیزم با کمال میل لینک شدید.

**************************************

سلام عزیزم

ممنونم شما هم لطف کردید و سر زدین

لینک شدین عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: