الی بانو


سس کچاپ اونم از نوع خونگی بسیار خوشمزه و دلچسبه

با درست کردنش دیگه سمت سس کچاپ بازاری نمیرید

مواد لازم:

گوجه فرنگی 20 عدد

سیر 8 حبه

شکر : یک الی دو قاشق غ خ

نمک و فلفل سفید و سیاه و یا ادویه مورد علاقه ی خودتون

روغن زیتون 6 ق غ

سرکه سفید یا بالزامیک :5 الی 6 ق غ

گوجه فرنگی ها رو 5 دقیقه تو آب جوش بذارید بعد که کمی خنک شدن به راحتی پوستشو جدا کنید

بعد خردشون کرده و با حبه های سیر روی حرارت بذاریدشون

حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت با در بسته بذارید

بعد از صافی ردشون کنید (میتونید تو مخلوط کن کاملا پوره اش کنید)

سپس گوجه فرنگی هایی که صاف کردید رو دوباره تو قابلمه بریزید

و روی حرارت بذارید و شکر و  سرکه و روغن زیتون و نمک و فلفل و ادویه های دلخواهتون رو اضافه کنید

و بذارید تا به غلظت دلخواهتون برسه

البته هر چند دقیقه یه همش بزنید

بعد از خنک شدن تو شیشه ریخته و درشو ببندید و بذارید یخچال

میتونید وقتی در شیشه رو بستید 5 دقیقه تو آب در حال جوش بذاریدش تا کنسروی بشه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک تن ماهی با قارچ


شیر زعفران


نان و پودینگ کره ای


پیتزا لقمه ای بدون خمیر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است