مریم بانو


برای درست کردن این ماهی اول باید مواد داخل شکمش رو تهیه کنید. معمولا تو فصل بهار که سبزیهای معطر فراوونه ما این مواد رو آماده میکنیم و میزاریم فریزر. اینجوری هر وقت لازممون شد ازش استفاده میکنیم.

مواد داخل شکم ماهی یا دلال(برای یک ماهی):

پودر انار...................... یک قاشق غذاخوری

سبزیهای معطر شمالی...............دو قاشق غذاخوری(خرد شده)

پودر گردو...................دو قاشق غذا خوری

رب انار.....................یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل.............به میزان لازم

در صورت تمایل میتونید از کنجد هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

ماهی رو خوب تمیز کنید و بشورید. به ماهی نمک و فلفل بزنید.

 شکمش رو با دلال پر کنید.


برای اینکه موقع سرخ شدن دلال نریزه بیرون شکمش رو بدوزید ( من دیگه یاد گرفتم چطور سرخش کنم تا مواد نریزه بیرون برای همین شکمش رو نمیدوزم). حالا ماهی رو تو روغن داغ با شعله بالا سرخ کنید ( هر دو طرفش رو) بعد شعله رو کم کنید و در ماهیتابه رو بزارید و حدود یکساعت زمان بدید تا با شعله ملایم بپزه. بعد از پخت هم آب نارنج روی ماهی بریزید.

نکته: در ماهیتابه رو کامل نزارید و بزارید بخار خارج بشه.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





قیمه نثار


شامی نارنجی


چاکلت لاوا کیک


مربا به






نظرات شما


منصوره :

مرغ شکم پر هم لطفا آموزش بدید و اسم سبزی های محی رو هم لطفا بگید
و اینکه رب انار باید شیرین باشه یا ترش

*************

دوست عزیز

ما 4 بار مرغ شکم پر با دستور مختلف رو اموزش دادیم

آلما :

سلام عزیزم

ممنونم از این دستور پختت دلال اگه نبود میشه از نعناع و جعفری و گشنیز و سیر و پیاز و آلوی سیاه و نمک و مغز گردی استفاده کرد و داخل ظرف مخصوص داخل فر گذاشت که خودش آروم بپزه و در آخر مغز گردوی ساییده شده و رب انار و سیر و پیاز رنده شده رو با مقداری آبی مخلوط کرد و رویش ریخت
موفق باشید

 

**************

 

آلما جان ممنون از این راهکار جالب و مفیدت. اگر لطف کنی و عکس برام بفرستی در یک پست جداگانه این رو آموزش میدیم تا دوستانی که دسترسی به سیزیجات معطر شمالی ندارند هم بتونند از دلال استفاده کنند.

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: