مریم بانو


مواد لازم:

آرد برنج.......................یک پیمانه

روغن........................چهار قاشق

شکر........................یک پیمانه

آب.........................یک پیمانه

گلاب......................یک چهارم پیمانه

زعفران.....................دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شکر رو با آب حل میکنیم و روی حرارت میزاریم تا یک جوش بزند. بعد گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم.

در یک ماهیتابه آرد برنج رو با شعله ملایم تفت میدیم تا فقط بوی خامیش گرفته بشه اما رنگش عوض نشه. بعد روغن را اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم. حالا شربت رو به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شربت کاملا جذب آرد بشه. اگه مایع حلوا شل بود باز هم میزاریم رو حرارت باشه تا غلیظ بشه.

حالا تو ظرف مورد نظرمون میریزیم و تزئینش میکنیم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





قزل آلا سرخ شده


تاس کباب


پیتزا لقمه ای بدون خمیر


باقالی پلو با ماهیچه






نظرات شما


سمانه :

سلام.ببخشید حدودا چه مدت آرد رو تفت بدیم؟

******************************************************************

سلام ...زمان خاصی نمیشه گفت چون با میزان آرد تغییر میکنه ...اما وقتی یک دقیقه تفت دادی دیگه از عطر آرد متوجه میشی که کافیه یا نه

فقط مواظب باش رنگش عوض نشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: