الی بانو


 

مواد ترشی:

سرکه 1 دبه

هویج 
کرفس
فلفل دلمه ای رنگی
گل کلم
کلم برگ قرمز و سفید
سیب زمینی ترشی(یارالماسی) 
پیاز ریز
لبو یه دونه من نریختم چون نداشتم
فلفل تند
بادمجان
موسیر خشک

پیاز ریز

نمک و شکر فلفل قرمز و سرکه
تخم گشنیز
سیاه دانه
گلپر
زیره
تخم رازیانه

همه سبزیجات رو بجز بادمجونا و پیاز، ریز کنید
بامجونا رو مکعبی درشت ببرید و با یکی دو لیوان (بسته به حجم بادمجونا)سرکه بپزین تا نرم بشه ولی له نشه
پیاز های ترشی هم که خوشون بند انگشتی هستن فقط پوستشونو بگیرین

حالا تخم گشنیز و گلپر و زیره و سیاه دانه و تخم رازیانه رو هم یه کم بکوبین که فقط عطرشون در بیاد و خرد نشن
همه مواد و اودیه ها رو با همدیگه هم بزنین و بریزین تو شیشه تمیز و روشو با سرکه پر کنین.

نکته:
اگه موسیر تازه داشتین که چه بهتر ولی اگه نداشتین چند تا برگه موسیر خشک رو یه شب تو آب خیس کنین تا نرم بشه بعد با دستمال آبش رو بگیرین و تو ترشیتون بریزین

چند قاشق شکر برای گرفتن تیزی سرکه حتماً استفاده کنین.

یه دونه لبو ریز شده برای رنگی شدن ترشی بکار میره

سرکه صورتی خوشرنگ این ترشی برای تهیه سس سالاد خیلی عالیه



به شما پیشنهاد میکنیم :





زرشک پلو


کوفته برنجی


کیک شکلاتی مکزیکی


کیک بستنی






نظرات شما


شکوفه :
سلام ممنون حتما درست ميکنم
مریم :

چه ترشی خوشمزه ای . منم عاشق خوراکیهای ترش و تند هستم . من سایت شما را خیلی دوست دارم . اگر مایل باشید تبادل لینک داشته باشیم .

*************

سلام دوست عزیزم

ممنونم بخاطر محبت شما

با کمال میل لینک شدید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: