الی بانو


مواد لازم برای این دسر عالی:

خامه 1 پاکت

شیرنصف لیوان

پودر ژلاتین : 1 ق غ خ

عسل:2 ق غ خ

چوب دارچین 1 تکه

زعفران به مقدار دلخواه

پودر ژله:1 بسته

موز یا میوه های دیگه:به دلخواه

اول نصف پاکت ژله ی توت فرنگی(یا هر ژله ای)روبا نصف بیشتر لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و تو قالب میریزیم و میذاریم یخچال ببنده 
خامه رو تو ظرف پیرکس میریزیم و روی بخار آب قرار میدیم و حواسمون هست ظرف خامه با آب جوش تماس نداشته باشه و فقط بخارش بهش بخوره 
توی یه ظر ف دیگه نصف لیوان شیر میریزیم و 1 قاشق پودر ژلاتین رو میریزیم و اصلا همش نمیزنیم(اصـــــــــــــلا) 
حالا توی خامه 2 قاشق عسل و 1 تیکه چوب دارچین و زعفرون سابیدمونو میریزیم(مقدار زعفرون سلیقه ایه) 
و مدام هم میزنیم 
شیر و ژلاتین هم رو بخار آب یا تو ماکروفر 20 ثانیه میذاریم که ژلاتین حل بشه و از صافی رد میکنیم و به مخلوط خامه اضشافه میکنیم و هم میزنیم و همین که خواست به نقطه ی جوش برسه بر میداریم وتو یه ظرف پر ازیخ میذاریم و هم میزنیم تا خنک بشه 
حالا قالب رو در میاریم وپاناکوتا رو روی ژله ی بسته شده میریزیم و میذاریم یخچال برای 1 یا 2 اسعت و بعد درش میاریم و بقیه ژله رو با آبجوش مخلوط میکنیم و روی دسرمون میریزیم و میذاریم یخچال تا 24 ساعت یا یه شب تا فردا ظهرش 

نکته:میتونین تو ژله میوه بریزین و یا اصلا بدون ژله درست کنین

پاناکوتا

 

پاناکوتا



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسموتی هلو و قهوه


آش شله قلمکار


اسموتی پاییزی


عرایس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است