مریم بانو


 

این مرغ تو مهمونیها غوغا میکنه. درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید.

 

طرز تهیه:

من معمولا پوست مرغم رو میگیرم اما برای این غذا بهتره که مرغ با پوستش باشه چون خوش آب و رنگتر میشه. پس مرغ رو که خریدید یکم تمیزش کنید و بعد خوب بشورید و بهش نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. حالا بزارید چند ساعت بمونه(اگه وقت ندارید میتونید از این مرحله صرفنظر کنید)

مواد داخل شکمش رو که از قبل آماده کردید بریزید داخلش(پائینتر توضیح میدم که من چی ها ریختم)

حالا با نخ مشکی بدوزید. رونهاشم با نخ به هم وصل کنید(نخ مشکی برای اینه که بعد از پخت راحتتر پیداش کنید و بتونید درش بیارید)

روغن رو حسابی داغ کنید و مرغ را داخلش سرخ کنید. تمامی قسمتهاش رو با شعله تقریبا بالا. من از قابلمه استفاده میکنم که روغن نپاشه بیرون و گاز رو کثیف نکنه و از همون قابلمه هم برای پختش استفاده میکنم. سعی کنید خوب سرخ بشه چون اگه کم سرخش کنید تو پخت رنگش کمرنگتر میشه و منظره جالی پیدا نمیکنه در واقع شبیه مرغ آبپز میشه اما مواظب هم باشید که نسوزه

در همین حین که مرغ داره سرخ میشه سس اش رو اماده میکنیم به اینطورت که اول دو تا پیاز متوسط رو رنده میکنیم و تفتش میدیم تا نرم بشه.(من از همون روغنی که مرغ رو سرخ کردم استفاده میکنم تا خیلی غذا چرب نشه) بعد دو تا قاشق رب گوجه و یک قاشق رب الوچه اضافه میکنیم. دو تا لیوان اب بهش اضافه میکنم و خوب هم میزنم تا یکدست بشه.

این سس رو به مرغم اضافه میکنیم و بعد از جوش امدنش شعله رو خیلی کم میکنیم تا آروم آروم بپزه و غلیظ بشه. برای پخت حدود یکساعت تا یکساعت و نیم رو در نظر داشته باشید.

هر یک ربع هم برید یکم مرغ رو جابجا کنید تا ته نگیره و با کمک ملاقه از سس مرغ روش بریزید تا مرغ خوش طعمتر بشه. من در انتها به سس مرغ گوجه گیلاسی و آلوچه قرمز ترش اضافه کردم. شما اگه الوچه ترش ندارید میتونید بهش آب نارنج هم بزنید.

 

مواد داخل شکم مرغ:

من پیاز رنده شده رو با دلال مرغی که از قبل اماده تو فریزر دارم(شامل پودر گردو، پودر انار ترش،سبزیهای معطر محلی و یکم رب انار هست) تفت میدم بعد بهش آلوچه قرمز و زرشک و یکم آلو اضافه میکنم. شما هم میتونید از پیاز تفت داده شده الو سیاه الو خورشتی سبزیهای معطر و پودر گردو و زرشک استفاده کنید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تزئین سالاد


اسلایس شکلات و پتی بور


ته چین ماهی 2


کشک کدو






نظرات شما


ندا :
سلام
ببخشید رب الوچه چیه؟
**************************************
سلام
رب آلوچه از گوجه سبز رسیه که بین قرمز و نارنجی رنگه تهیه میشه
هم آماده اش هست هم میتونید درست کنید
لیلی :

مثل همیشه عالی الی جون فردا مهمون دارم همینو درست میکنم بوووووووووووس

-----------------------------------

ممنونم دوست خوب و نوش جان

البته این مرغ هنر مریم بانو جون هست

 

بهار :

سلام عزيزم من قبلا اين مرغ را با قارچ وفلفل دلمه اي و...توي شكمش درست كرده بودم ولي اگه بخوام اينطوري بپزم چه سبزي را پيشنهاد ميكنيد و غير اين مواد چه چيز ديگه اي تو شكمش ميشه ريخت كه خوشمزه باشه؟؟؟؟؟
منم يه مهموني دارم كه با احتساب بچه ها 7 نفريم وچند مدل غذا ميزارم اگه مرغم همين يه دونه باشه كافيه به نظرتون؟؟؟؟؟پيشاپيش ممنونم

 

**********************

 

برای مهمونی 7 نفره این مرغ کافیه

برای شکم مرغ هم میتونی از پیاز رنده شده،پودر گردو،پودر سیر،چند برگ ریحان تازه و انواع آلو و زرشک استفاده کنی.

somaye :

به نظر شما این غذا برای چند نفر مهمون خوبه؟من 9 نفر مهمون دارم حدوا چندتا مرغ چند گرمی بگیرم؟

********************************************

سلام عزیزم 

دوتا مرغ 1/5 کیلویی برای 10 نفر عالیه 

اما اگه تو نفراتت بچه هم هست و همه بزرگسال نیستن و بخور نیستن دوتا 1 کیلویی کافیه

somaye :

مرسی از غذای بی نظیرتون.خیلی خوبه که عکس و توضیح مرحله به مرحله رو گذاشتید.من عاشق این غذاهای خوشمزه ام.بازم از این مدل غذاها که واس مهمون شیک و همه پسنده رو آموزش بدید.مرسی

***********************************************

خواهشمیکنم عزیزم

چشم حتما

مرسی بخاطر محبتت

مامی ندا :

/ممنون مریم بانو جون عالیه
میشه وقتی پخت از قابله در بیاریم بزاریم تو فر یه کم حالت برشته بشه ؟ بعد 2 باره تو سس بزاریم و سرو کنیم؟ به نظرتون اون سس که رب هست نمیسوزه توی فر؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیزم من تاحالا این کار رو نکردم نمیدونم

یکبار امتحان کن

اگه بشه که عالی میشه