مریم بانو


طرز تهیه:

کلم سفید و قرمز رو خیلی ریز و نازک خرد کنید(من از رنده v استفاده کردم). هویجها رو رنده درشت بزنید. اگه دوست داشتید کاهو هم خرد کنید البته اون رو هم ریز و نازک. سس رو آماده کنید البته باید غلیظ باشه. حالا هر کدوم از مواد رو جداگانه با سس مخلوط کنید. یه کاسه خوشگل انتخاب کنید و با کمک نایلکس بپوشونیدش. اول از کلم قرمز بردارید داخل ظرف و با دست خوب فشار بدید بعد کلم سفید و بعد هویج. البته من هویج رو فقط دور تا دور ظرف گذاشتم و وسطش همون کلم سفید ریختم. حالا روشو بپوشونید و بزارید چند ساعت تو یخچال بمونه. (من از شب قبل آماده کردم) نیم ساعت مونده به سرو برش گردونی تو ظرف مورد نظرتون و با خیار و درت و گوجه تزئینش کنید.

نکته: لطفا بر کنجکاویتون غلبه کنید و مثل من چند ساعت مونده به سرو برش نگردونید چون سسی که به مواد زدیم پخش میشه تو ظرف.



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر پاناکوتا وانیلی


بوقلمون برگر


کتلت کلم بروکلی


سس سالسا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است