مریم بانو


شیر: دو و نیم پیمانه
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: دو و نیم قاشق غذاخوری
شکر: یک سوم پیمانه

مرحله 1 - پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

مرحله 2 - مابقی شیر، خامه(در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید)، شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

مرحله 3 - مواد را از روی حرارت برداشته، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله 4 - پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات، سس یا پوره میوه سرو نمائید.

نکته)من از ژله هم در این دسر استفاده کردم. اول ژله رو با یه لیوان اب جوش و نصف لیوان اب سرد مخلوط کردم و ریختم تو ظرفم و گذاشتم تو یخچال تا حسابی سفت بشه. بعد پاناکوتام رو که یکم از حرارت افتاد رو کم کم بهش اضافه کردم.

 

سس قهوه موکا:

120 گرم شکلات کم شیرین خرد شده را آب میکنیم.2/3 فنجان خامه شیرین شده و 1/4 فنجان شکر و 1 ق م نسکافه یا قهوه رو بهش اضافه میکنیم. حدود سه دقیقه روی حرارت متوسط بهم میزنیم تا اطراف سس ریز جوش بزند. از روی حرارت برداشته و 15 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج میکنیم. تا 3 روز هم میتوان در فریزر نگه داشت.

نکته: من چون نمیخواستم خیلی شیرین بشه از شکلات تلخ استفاده کردم و شکر رو هم حذف کردم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی پنجره ای


شیرینی زبان


کیک سیب و هلو


ذرت مکزیکی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: