الی بانو


این اسنک یه گزینه ی خیلی خوشمزه برای یه شام به یاد موندنیه حتما امتحانش کنین

مواد لازمش برای 10 اسنک:

1 بسته نون اسنک

1 بسته پنیر گودا(همون پنیر زردا)

سینه مرغ:1 تیکه

پیاز:1 عدد

سیب زمینی :2 عدد متوسط

سوسیس:3عدد

فلفل دلمه ای:1 عدد

قارچ:1 بسته کوچیک(10 عدد)

ذرت پخته:3 قاشق(به دلخواه)

سس مخصوص:به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن

همه مواد رو نگینی ریز خرد کنین 

سیب زمینی رو یکم سرخ کنین و پیاز رو اضافه کنین یکم که سرخ شد مرغ رو اضافه کنین و بذارین مرغ یکم بپزه و سرخ بشه 

بعد سوسیس رو اضافه کنین و مواد رو با هم تفت بدین تا سوسیس هم بپز4 یا 5 دقیقه بعد قارچ رو اضافه کنین و باز 2 دقیقه وقت بدین 

بعد فلفل دلمه و ذرت رو اضافه کنین و مواد رو مخلوط کنین و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن اضافه کنین و 2 دقیقه درظرف رو بذارین تا موادتون بپزه

ساندویچ میکررو به برق بزنید

رو نون ها سس مخصوص بمالین و از موادتون بریزین و یه تیکه پنیر روی مواد قرار بدین و نون بعدی رو روی مواد بذارین و در ساندویچ میکر بذارین تا آماده بشن بای هر اسنک تقریبا 2 دقیقه وقت لازمه بسته به اینکه دستگاهتون چندتایی باشه مال من هر دفعه 4 اسنک دوتایی آماده میکنه 

طرز تهیه سس مخصوص سرآشپز:

 

۴ حبه سیر رنده شده رو تو کمی روغت زیتون تفت بدین و بعد گوجه های رنده شده رو(۳ عدد) اضافه کنین و بذارین خوب بتفته بعد ۴ ق سس گوجه اضافه کنین و زردچوبه و فلفل و زیره و آویشن و ادویه پیتزا بزنین و ۱ لیوان آب بریزین و بذارین کمی غلیظ بشه
فوق العادس


به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش قیمه قارچ


آشپز هنرمند


کیک حلوای شیر


املت کیبی و مایونز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: