مریم بانو


یعنی رسما عاشق اسنک هستم. مخصوصا وقتی داغ داغ گاز میزنی و پنیر داخلش لبت رو میسوزونه اما همچنان نمیتونی از این غذای خوشمزه دل بکنی. دیشب این اسنک رو درست کردم فقط جای دخملی خالی بود اخه اونم مثل من غذاهای فست فودی دوست داره.

مواد لازم برای دو نفر:

گوشت چرخ کرده       100 گرم

پیاز                        یک عدد

قارچ                      6 عدد

نان تست               8 عدد

سس مایونز            دو تا سه قاشق

پنیر پیتزا                 به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز رو با رنده کنید و یکم با شعله ملایم با کمتر از یه قاشق تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل و اویشن هم بهش اضافه کنید. حالا قارچهای که خیلی ریز خرد شدن رو بهش اضافه میکنید و تفت میدید.

چهار تا از نون تستها رو دم دستمون میزاریم. اول یه لایه سس مایونز روش میکشیم بعد پنیر پیتزای رنده شده بعد یه لایه از مواد و در آخر یه برگ از پنیر مخصوص نون تست که رنگش زرده . و بعد هم یا دونه نون تست. اسنکها رو اماده میکنیم و میزاریم داخل دستگاه. 5 دقیقه دیگه اماده است. نوش جان

نکته: به نظر من این پنیرهای مخصوص زرد رنگ عطر و طعم خوشمزه ای به اسنک میدن سعی نکنید حذفش کنید

این عکس رو میزارم برای نشون دادن خوب ریز شدن قارچ:

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوفله توت فرنگی


پای خرمالو


اسموتی هلو و توت فرنگی


غذای زیبا برای کودک






نظرات شما


نگار :
می تونیم فر رو گرم کنیم و اسنک ها رو بزاریم گرم بمونن
+++++++++++++
بله عزیزم میتونید
بهي :
سلام
يه سوال: اگه اسنك زودتر اماده بشه واسه مهموني نرم نميشه؟؟
***********
سلام
بله نرم تر از اول میشه
نسیم :
ممنون عالییییی بود
***********************************
خواهش میکنم
اوا :

عالیه

***********************************************************

ممنونم عزیز

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: