مریم بانو


مواد لازم :

آرد                     2 و نیم پیمانه

ماست                نصف پیمانه

شیر                   نصف پیمانه

روغن مایع            1 چهارم پیمانه

شکر                   3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر            1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه             1 قاشق غذاخوری

نمک                   1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ماست و شیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم .خمیر مایه و شکر رو بهشون اضافه میکنیم .

بعد از دو دقیقه ، آرد و بکینگ پودر و نمک رو روی مواد الک میکنیم .

به مدت ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم . ( ممکنه به مقدار خیلی کم چسبنده باشه ، آرد بیشتری اضافه نکنین تا لطافتش رو از دست نده )

روی خمیر رو با پارچه بپوشونین و تو محل گرم قرار بدین تا به عمل بیاد و حجمش زیاد بشه . ( حدودا یکساعت )

برای مواد میانی هم از هر چی دلتون خواست میتونین استفاده کنین . من از مخلوط گوشت و پیاز سرخ شده به همرا قارچ و فلفل دلمه و  و پنیر پیتزا و آویشن استفاده کردم .

بعد از اینکه خمیرمون آماده شد ، دوباره کمی ورز میدیم ، ممکنه چسبندگیش بیشتر شده باشه ، میتونین دستاتون رو با آرد آغشته کنین . بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده ، سطح کار آرد پاشیده و هر قسمت رو با وردنه به شکل گرد باز میکنیم .

روی خمیر ها رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم.و به مدت یکربع با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد ، طبقه ی بالای فر قرار میدیم تا بپزه



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر Nutella Bread Pudding


آش بادمجان 2


خورش قیمه قارچ


هات چاکلت مکزیکی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است