ملی جون


 

این دستور از مامی سایته :
 
کیک چیتا
 
این در حقیقت نوعی تزئین داخل کیک است که بعد از برش به شکل پوست پلنگ در می آید. در اینجا مواد لازم و خلاصه ای از دستور تهیه آمده است ولی برای دیدن آموزش کامل و مراحل تکمیلی، باید به قسمت چالشهای مامی سایت که در انتهای مطلب، لینک آن قرار داده شده است بروید. 
تصویر روبرو مربوط به مامای سایت:
 
مواد لازم:
 
کره به دمای محیط رسیده / 150 گرم (3/4 پیمانه)
شکر / 200 گرم (1 پیمانه)
تخم مرغ / 4 عدد درشت
وانیل / 1/4 ق چ
شیر / 100 میلی لیتر ( 2 قاشق غذاخوری سرخالی کمتر از 1/2 پیمانه)
آرد / 200 گرم ( 1 و 1/3 پیمانه)
نشاسته ذرت / 50 گرم
بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری سر پر
نمک / 1 پینچ
پودر کاکائو، پودر زعفران یا رنگ های خوراکی
 
 
طرز تهیه:
 
فر را روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن میکنیم.
 
قالب گرد 22 سانتی متری ( یا مربع 20 سانت ) را چرب کرده و آردپاشی میکنیم. ( من کف قالب کمربندی را کاغذ روغنی گذاشتم ).
 
دو ظرف کوچک را برای رنگ ها به این صورت آماده میکنیم؛ در یک ظرف 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را الک میکنیم و در ظرف دیگر 1/2 قاشق غذاخوری آرد و کمی پودر زعفران.
 
آرد و نشاسته و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.
 
تخم مرغها و وانیل را در ظرفی با چنگال کمی زده تا از هم باز شوند و کنار میگذاریم.
 
کره را با همزن زده و در حال همزدن به تدریج شکر را اضافه میکنیم و مخلوط کره و شکر را به مدت 5 دقیقه با سرعت بالا میزنیم تا خوب کرمی و پف کرده شود.
 
تخم مرغهای زده شده را طی چند مرحله اضافه کرده و هر بار در حد مخلوط شدن میزنیم.
 
مخلوط آرد را نیز طی  2- 3  مرحله اضافه کرده و با سرعت پایین و در حد مخلوط شدن میزنیم.
 
در اخر شیر را اضافه کرده و چند ثانیه با سرعت بالا میزنیم تا کل مواد کاملا و خوب با هم مخلوط شوند.
 
حال به ظرف حاوی پودر کاکائو 120 گرم از مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم.
 
به ظرف حاوی آرد و زعفران 60 گرم از مخلوط را اضافه کرده و 1 خلال دندان از رنگ قرمز ریخته و خوب مخلوط میکنیم و در صورت نیاز (اگر از زعفران استفاده نمیکنید) رنگ زرد اضافه میکنیم تا به رنگ دلخواه برسیم و در قیف میریزیم. (میتوانید ترکیب نارنجی را به رنگ صورتی در آورید ؛ یا از قهوه ای کمرنگ استفاده کنید که در این صورت از 1/2 ق م پودر کاکائو استفاده کنید)
 
به بقیه ی مواد (650 تا 680 گرم باقی میماند) 2 ق غ سر پر آرد الک شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم ، 4 - 5 ق غ (حدود 120 گرم) از این مواد سفید را کف قالب پخش کرده و بقیه را در قیف میریزیم.
 
پس از طرح زدن طبق شکل  ( تصاویر مراحل تهیه در انجمن است به این آدرس:http://mamisite.com/forum/forum-f210/topic5740-136.html در صفحه 2 ) در فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه میپزیم.
 
* در کیک اول برای مواد سفید از ماسوره ی گرد ساده شماره 12 و برای قیف های رنگی از شماره  6 و 7 استفاده کردم، اما برای کیک دوم همه ی قیف ها را در یک سایز و همان 6 و 7 بریدم که به نظرم بهتره اینکار بشه.
 
** استفاده از سریِ ریز تر (برشِ قیف در همان اندازه های ماسوره های 6 و 7) باعث بهتر شدن نتیجه و کامل و کافی بودن مواد خواهد شد.


به شما پیشنهاد میکنیم :





سوفله سیب زمینی


رولهای بادمجان


آش اوماج


مرغ و هویج رژیمی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است