مریم بانو


مواد لازم برای لایه اول شیرینی:                                                           مواد لازم برای روی ملکه بادام:
روغن 3/1 پیمانه سر پر                                                                      عسل : 3/1 پیمانه
پودر قند 3/1 پیمانه                                                                         شکر : 4/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد                                                                               کره : یک هشتم پیمانه
آرد 2/1 .1 پیمانه                                                                             خامه : 1قاشق سوپ خوری
خامه : 1 قاشق سوپخوری                                                                 زعفران :8/1 قاشق چایخوری
شیر : 8/1 پیمانه                                                                             خلال بادام: 1 پیمانه
هل : 8/1 قاشق چای خوری
وانیل : کمی
بیکینگ پودر : 8/1 قاشق چایخوری
نکته :این مواد به اندازه یک دیس 20*18 است که اگر مواد را دو برابر کنیم دیس 40*30 داریم.
1- ملکه بادام را وقتی که پخت و از فر درآوردیم تا هنوز ولرم است باید برش دهیم تا نشکند.  مرتب مربع مربع برشش بزنید
2- خمیر وقتی پخته که دورش طلایی شده باشه
3- برای رویه فقط از بادوم استفاده کنید
روغن و پودر قند را با هم مخلوط کرده ( فقط در حد مخلوط شدن و نه بیشتر) تخم مرغ را اضافه کرده و بعد خامه و شیر را هم اضافه می کنیم . آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و هل یا وانیل را هم میزنیم .حالا یک خمیر نسبتاً چسبنده داریم .
کف سینی را چرب کرده و خمیر را کاملاً یکدست پهن میکنیم. اگه اینجای کار رو درست در نیارید تا آخر کار یه چیز قلمبه قلمبه دارین. سینی را 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فربا 175 درجه می پزیم زمانی که خمیر دیگه خوب خشک شد و به سینی نچسبید پخته و آمادست.
مواد روی شیرینی:
عسل و شکر و خامه و کره و زعفران. همه را با هم در ماهیتابه ریخته و روی گاز با حرارت ملایم گذاشته وقتی مواد باز شد خلال بادام را اضافه می کنیم و مواد را را روی خمیر آماده یکدست و صاف پهن میکنیم . مجدداً طبقه بالای فر به مدت 20 دقیقه با 175 درجه میپزیم تا خلالها طلایی شوند ( نباید مواد روی شیرینی را تا لبه های شیرینی بریزیم چون راه میفته دور و بر شیرینی و زیر شیرینی میره



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا انجیر


کیک یزدی


تزیین سالاد فصل


باقلوای سنتی قزوین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است