مریم بانو


کله گنجشکی یا همون سرگنجشکی جز اون غذاهای هست که تا دخملی بدغذا میشه براش درست میکنم و چون اسم گنجشک توش داره خانم با اشتیاق میخورتش(این از علاقه زیادش به حیووناته،فقط موندم اینهمه دوستشون داره چطور دلش میاد بخورتش؟surprise)بریم سراغ مواد اولیه اش که تو یخچال همه هم پیدا میشه. کلا غذای کم دردسریعه.

مواد لازم برای دو نفر:

پیاز رنده شده.....................یک عدد بزرگ

گوجه رنده شده..................سه عدد متوسط

سیب زمینی نگینی خرد شده..............یک عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده...............200 تا 250 گرم

طرز تهیه:

اول پیاز رو تفت بدید. زردچوبه هم فراموش نشه. بعد گوجه های رنده شده رو اضافه کنید و اجازه بدید حسابی تفت بخوره. حالا دو تا لیوان اب اضافه کنید. وقتی جوش اومد گوشت چرخ کرده رو که به صورت قلقلی درش اوردید(اندازه سر گنجشک) بهش اضافه کنید و اجازه بدید حسابی با شعله ملایم بپزه و جا بیفته. ده دقیقه آخر بهش سیب زمینی ها رو اضافه کنید. برای چاشنی هم از آب نارنج ترجیحا تازه اش اضافه کنید. خیلی خوشمزه میشه. نوش جونتون

راستی نزارید این غذا زیاد آبکی بشه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پوآچا


ته چین زعفرانی


منوی آموزش آنلاین کارگاه ویژه ی اسفند 95


ساندویچ رست چیکن






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است