الی بانو


سلام دوستان من این شیرینی راحت و خوشمزه رو از روی مجله هنر آشپزی درست کردم

مواد لازم :

آرد                                                    125 گرم (1 ليوان)
کره يا روغن جامد                                  200 گرم (1 ليوان سر خالی)
ارده                                                   2 قاشق غذا خوری 
شکلات تخته ای                                    200 گرم 
پودر قند                                             200 گرم (4/3 ليوان)
پودر نارگیل                                           2/1 ليوان  (پودرپسته، گردو، بادام)
پودر کاکائو                                           2 قاشق غذاخوری 
هل                                                    1 قاشق مرباخوری                     
نان ميکادو                                            به تعداد لازم 
 
طرز تهيه :
آرد را بدون روغن تفت دهيد تا رنگ آن کمی تغيير کرده و خامی آن گرفته شود. سپس از روی حرارت برداشته، روغن را اضافه نماييد تا آب شود. بعد کاکائو را اضافه کنِيد. بعد از کمی خنک شدن پودر قند، هل، يا اسانس ديگر را اضافه کرده و مخلوط کنيد. سپس پودر بادام و ارده را اضافه کنيد . از اين مواد روی  نان ميکادو به قطر يك ميليمتر يکنواخت بماليد تا سطح نان پوشيده شود. سپس روی آن يک نان ديگر قرار داده و روی آن را وردنه بکشيد تا دو لايه به هم بچسبد. دقت کنيد وردنه را خيلی فشار ندهيد زيرا نان ميکادو ترک می خورد . دوباره روی نان را با مواد بپوشانيد و روی آن نان بگذاريد اين کار را تکرار کنيد تا قطر شيرينی ميکادو به اندازه دلخواه شما برسد. (حدود 3 سانت) در آخر روی ميکادو نان قرار داده و با وردنه روی آن بکشيد. سپس روی نان را با شکلات آب شده بپوشانيد. می توانيد روی آن را با پودر پسته، بادام ، نارگيل و يا شکلات رنگ مخالف تزئين کنيد و در يخچال قرار دهيد. بعد از خنک شدن آن را به شکل لوزی يا مستطيل برش دهيد.


به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ قارچ


دمنوش به و لیمو


شیرینی ونیزی شکلاتی


شیرینی پنجره ای






نظرات شما


مهتاب :
قبلا یه دستور دیگه داشتم که با بیسکویت مادر درست میکرد اما این دستور شما عالی بود
سپاس فراوان
********************
خواهش میکنم عزیزم
نوش جان
پونه :
سلام
آرد مورد استفاد شما آرد سفید بوده یا آرد نخودچی؟
میشه به جای پودر قند از شکر هم استفاده کرد؟
*********************************************
سلام
من اصلا اسمی از آرد نخودچی نبردم
آرد سفیددددددددددد منظوره
پودر شکر میتونید
پريسا :
ببخشيد چجور حلوايي ميشه زد
*********************************************
هر حلوایی دوست دارید
aptenia :

سلام الی جونم ! مثل همیشه عالی !
آره نی نیم دخمله ! خیلی هم شیطونه ها !

**********************************

سلام عزیزم

ممنونم...آپهای جدیدمون رو ببین حتما اینا که خهلی قدیمیه

آخی عزیزممممممممممم خدا حفظش کنه دخمل نازتو

رز :
من چند باری خیلی خوب درست کردم اما جدیدا هر چی درست میکنم از هم جدا میشن . سعی کردم مواد داغ باشه و خوب فشار بدم اما باز از هم جدا میشه . لطفا یکی راهنمایی کنه . مرسی .
رز :

من چند باری خیلی خوب درست کردم اما جدیدا هر چی درست میکنم از هم جدا میشن . سعی کردم مواد داغ باشه و خوب فشار بدم اما باز از هم جدا میشه . لطفا یکی راهنمایی کنه . مرسی .

-------------

شاید موادت سفته یا کم

مائده :

سلام عزیزم
درست کردم
طعمش عالیه ازتون ممنونم
یه سوال؟ نتونستم برشهای مرتبی بزنم
بعضی از نون ها میشکست
اصلا مثل عکس شما شیک و هم اندازه نشد
برش زدنش قلق خاصی داره؟
مرسی از مهربونیتون

-------------------------------------------

سلام دوست عزیز

خواهش میکنم نوش جان

باید حتما روشون فشار وارد شده باشه که خیلییییییییییییی خوب بهم بچسبن و مواد بینش هم کم نباشه که از هم جدا بشن

و با یه چاقوی بزرگ و تیز برش بزنی 

یعنی یه دستتو روی شیرینی بذاری که محکم نگهش داری و با یه چاقوی تیز و بزرگ برش بزنی

سارا :

سلام.میشه ارده نریزیم؟

-----------------------

سلام عزیزم بله چرا که نشه

من خودم بدون ارده هم درست کردم

من با حلوا هم درستش کردم