مریم بانو


گاهي اوقات سرفه‌هاي فصل سرما را هيچ قرص و شربتي درمان نمي‌كند اما تجويز يك جوشانده سنتي مانند گل‌‌گاوزبان به صورت مرهمي قوي عمل خواهد كرد.

تركيبات شيميايي موجود در گل‌گاوزبان شامل ساپونين، موسيلاژ، رزين‌ها، تانن‌ها، كلسيم، پتاسيم و ويتامين C است و در بعضي كشورها آن را داخل سالاد مي‌ريزند. گل‌‌گاوزبان را به صورت تازه يا خشك، به شكل دم‌كرده يا جوشانده مي‌توان مصرف كرد.

دم‌كرده گل‌‌گاوزبان براي درمان سرماخوردگي همراه با تب، تسكين سرفه، از بين بردن ورم حفره‌هاي بيني، گرفتگي صدا، تنگي نفس، درد گلو و درمان ناراحتي‌هاي مجاري تنفسي بسيار مفيد است. براي تهيه اين دم‌كرده 15 گرم از برگ و مقداري گل اين گياه را داخل آب جوش ريخته و بگذاريد دم بكشد.

اين جوشانده را بعد از هر وعده غذايي با كمي قند و شكر نوش ‌جان كنيد؛ البته به ياد داشته باشيد كه گل‌ گاوزبان به علت داشتن آلكالوئيد براي زنان حامله و شيرده مضر است. مصرف بيش از 5 روز مداوم اين گياه ممكن است باعث عادت شود؛ بنابراين پس از 5 روز استفاده از آن در صورت نياز، 3 روز فاصله انداخته و سپس دوباره مصرف كنيد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





بال مرغ کنجدی


شکلات چیپ کوکی


صبحانه کوچولوها


لیدی فینگر






نظرات شما


بهادری :
باتشکر از مطلب جالبتون
http://vcsanat.org/Home/page58/lang/Fa.aspx
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: