مریم بانو


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده            250 گرم                  

 برنج                                ۱لیوان سرخالی

لپه                                  1 لیوان سر خالی

 آرد نخود چی                  2 قاشق غذاخوری

سبزی کوفته                به میزان لازم ( حدود 100 گرم )            

 تخم مرغ                        1 عدد

پیاز                                  3 عدد                        

 روغن                            مقداری برای سرخ کردن

نمک و فلفل                    به میزان لازم

رب گوجه فرنگی                1 قاشق غذاخوری پر

کمی دارچین

 

طرز تهیه :

برنج رو با کمی آب و نمک می جوشونیم تا نیم پز بشه و بعد آبکش میکنیم .

لپه را با آب  کاملا میپزیم .( اگه دوست دارین مزه ی گوشت بیشتر احساس بشه ، مقدار برنج و لپه رو نصف کنین ... در اونصورت مقدار سبزی هم باید کم بشه )

سبزی ( تره - جعفری- شوید- مرزه- ترخان )  را خرد کرده و دو تا از پیازها رو ریز کرده و سرخ میکنیم .

سه لیوان آب را به جوش آورده و پیاز داغ و رب گوجه ی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم .

گوشت رو با یه پیاز رنده شده ورز داده و نمک و فلفل و کمی دارچین و تخم مرغ و برنج و لپه و سبزی را به آن اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم ( یا اینکه همه رو تو غذا ساز میریزیم تا با هم مخلوط بشن) 

از مواد ورز داده شده به اندازه دلخواه گرد کرده و داخلش رو با پیاز تفت داده شده و زرشک و گردو پر میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم و بعد داخل آبی که با پیاز داغ و رب گوجه جوشیده اضافه میکنیم تا کاملا بپزد و جا بیفتد .

در تمام مدت پخت نیازی نیست که در ظرف رو بذاریم ... این کار باعث میشه که  کوفته هامون از هم وا نره ...

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیز ماکارون


نوشیدنی زمستانی


مرغ بریان (Blackened Chicken)


آش اوماج






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: