مریم بانو


این غذای رو سالها پیش مادربزرگم درست میکرد و بعد از اون دیگه کسی تو خانواده درستش نکرد. چند وقت پیش در حین نت گردی به عکسهای این غذای سنتی برخوردم و تصمیم گرفتم درستش کنم. البته دستورش رو از مادرم گرفتم و نتیجه کار چیزی شد که همه خوششون اومد. طعم متفاوتی از بادمجان:

مواد لازم:

بادمجان ................چهار عدد

پودر گردو...............شش قاشق غذاخوری

پودر انار ترش..........سه قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده........یک عدد

سبزی معطر.........سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا پوست بادمجانها رو میگیریم و از طول یک شیار روش ایجاد میکنیم. بعد به بادمجانها نمک و فلفل میزنیم و چند ساعتی داخل آبکش میزاریم تا تلخیش گرفته بشه. تو ماهیتابه روغن میریزیم و میزاریم تا بادمجانها حسابی سرخ و برشته بشن.

در حین سرخ شدن بادمجانها مواد داخل شکمش رو به اینصورت آماده میکنیم:

پیاز رنده شده رو تفت میدیم و بعد پودر گردو و انار ترش رو بهش اضافه میکنیم و در آخر هم سبزی معطر.

بعد از اینکه بادمجانها سرخ شدن از این مواد داخل شکمش میریزیم اما دو قاشق از مواد رو نگه میداریم و با یه نصفه لیوان اب مخلوط میکنیم. حالا بادمجانهای که شکمشون پر شده رو دوباره داخل ماهیتابه میزاریم و مخلوط مواد و آب رو کنارش میریزیم و میزاریم حدود 5 تا ده دقیقه با شعله ملایم بجوشه تا طعم و مزه مواد به خورد بادمجون بره.

 

 

طرز تهیه مدل دیگه ای از بادمجون شکم پر رو اینجا http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=323 ببینید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاستا با سس آلفردو


نات باتر بادام


بال مرغ کنجدی


برگر با فیلینگ آواکادو و نان خانگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است