مریم بانو


مواد لازم :


 بادمجان متوسط:4عدد

گوشت گوساله:200گرم چرخ كرده

قارچ:200گرم

گوجه فرنگي:5عدد ميكس شده

پياز:2عدد متوسط

سير:5حبه

روغن سرخ كردني و مايع:به مقدار لازم

نمك,زردچوبه و فلفل سياه:به مقدار لازم

اب:1ليوان

 ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست ميكنيم و در يك طرف بادمجان يك شيار طولي ايجاد ميكنيم.سپس داخل ماهي تابه در دار مقداري روغن سرخ كردني اضافه كرده با حرارت كم بادمجان ها را سرخ ميكنيم.بعد بادمجان ها را برداشته,و براي درست كردن سس,پياز و سير خرد شده را داخل ماهي تابه ميريزيم وكمي زردچوبه ونمك به ان اضافه ميكنيم.بعد از يك تفت ملايم گوجه فرنگي هاي ميكس شده را به ان اضافه ميكنيم و با 1 ليوان اب ميگذاريم كمي جوش بيايد.

مواد داخل بادمجان ها:

يك ماهي تابه برداشته پياز خردشده را با مقداري روغن مايع تفت ميدهيم سپس گوشت چرخ كرده را با كمي نمك و زرد چوبه فلفل به پيازها اضافه ميكنيم.بعد از اينكه گوشت سرخ شد قارچ هاي نگيني خرد شده را به مواد اضافه ميكنيم و با شعله زياد كمي تفت ميدهيم تا قارچ ها اب نيندازد.

سپس بادمجان ها را برداشه و ان شياري را كه ايجاد كرده بوديم را با دست باز ميكنيم ومواد را داخل شكم بادمجان پر ميكنيم.بعد بادمجان هاي پر شده را داخل سسي كه از قبل اماده كرده ايم  قرار داده وكمي از سس را روي بادمجان ها ميدهيم. شعله گاز را كم كرده در ماهي تابه را ميگذاريم.مدت پخت اين غذا 30 الي 40 دقيقه ميباشد.

نكته:به جاي گوشت چرخ كرده از سينه مرغ نگيني خرد شده هم ميتوان استفاده كرد.اين غذا را ميتوانيد با نان يا پلو ميل كنيد.

 

طرز تهیه بادمجان شکم پر سنتی رو اینجا http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=324  ببینید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکو کدو و بادمجان


کیک پرتقالی(فقط عکس)


اردور بادمجان


پیتزا کلاسیک با پنیر پراتو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است