مریم بانو


پودر کسترد                    سه قاشق

شیر                            سه لیوان

شکر                           سه قاشق

زعفران                       دو قاشق

پودر کسترد و شکر را به شیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کسترد در شیر حل بشه. بعد زعفرون رو اضافه میکنیم و میزاریم روی اجاق گاز و مدام هم میزنیم تا شیر به جوش بیاد و غلیظ بشه. بعد در ظرف دلخواه میریزیم.

نکته1) به ازای هر یک قاشق پودر کسترد ، یک لیوان شیر و یک قاشق شکر استفاده میکنیم.

نکته2)  معمولا هر لیوان شیر رو برای دو تا سه نفر در نظر بگیرید.

نکته3) میتونید به جای زعفرون از پودر کاکائوی که تو اب سرد خوب حل شده استفاده کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





كروستينيCrostini


بشقاب داغ


شامی با سیب زمینی پخته


سس قارچ






نظرات شما


شهناز :
ببخشید من درست کردم اما تا حالا برش نگردوندم
خوب میشه؟
یاس :

تا حالا فقط مطالب اجتماعی رو میخوندم امروز به خاطر پسرم اومدم تو آشپزی خیلی خوشحالم تو این زمینه ها افراد مقتدری هم هستند یک ساعته که نمی تونم بیرون برم بهتون تبریک میگم .

******************************

سلام

ممنونم از محبت و لطف شما

مريم :

سلام ببخشيد اين باکاسترچه فرقي داره؟

----------------------------------

فرقی نداره 

پودر کاستر اماده داریم و توی خونه هم میشه درستش کرد هردو یکی هستن

مبینا :

ببخشید می پرسم پودر کسرد چیه؟
من تا حالا نشنیده بودم آخه
از کجا باید خرید

*************************************

عزیزم باید از سوپر مارکت یا لوازم قنادی ها بخری

یه نوع دسر هستش 

صبا :
سلام ممنونم از سایت خوبتون ببخشید پودر کسترد چیه ؟ از کجا تهیه میشه؟