الی بانو


این کیک رو در کنار کیک اسفنجی واسه تولد ماهان نفسم درستیدم

من از دستور دوست عزیزم الهام 888 عزیز استفاده کردم

تخم مرغ 4 عدد
آرد      1 و 1/4 لیوان
روغن   نصف لیوان
هویج   1 و 3/4 لیوان
گردو خرد شده  3/4 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
شکر 1 لیوان که یک بند انگشت از سرش خالی باشه
دارچین 1 ق م
نمک نصف ق چ
بیکینگ پودر 1 ق م پر
اول تخم مرغها رو با شکر و روغن مخلوط می کنیم و کمی با چنگال یا  همزن دستی می زنیم
برای تهیه این کیک نباید از همزن برقی استفاده کرد چون لازم نیست
بعد  همه ی مواد شامل هویج ، نارگیل،  دارچین ،نمک و بیکینگ پودر رو داخل مخلوط می ریزیم
مواد رو هم میزنیم و دست آخر آرد رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم و توی قالب میریزیم
قالب رو توی فر در حرارت 180 درجه به مدت 1 ساعت می پزیم
و بعد از قالب درش آورده میگذاریم سرد بشه و با کرم پنیری تزیین می کنیم
دستور کرم پنیری :

مواد لازم کرم پنیری:

پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم

کره ۴۰ گرم(به دمای محیط رسیده )

وانیل کمی و پودر قند ۱۱۰ گرم

همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای در آن باقی نمانده و کرم صاف و یکدست شود.بعد باهاش کیک رو تزیین کنید من روی کرم رو با شکلات سنگی و ژله ترسیم تزیین کردم

دستور ژله ترسیم


دستور ژله ترسیم که مورد استفاده زیادی براتون داره
یکی از مهم ترین استفاده هاش برای نوشتن روی کیک و دسره.
و استفاده دیگه تزئین کیک

آب سرد 1/4 پیمانه
آبلیمو 1/5  پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

شکر و نشاسته را در طرفی مخلوط کنید
آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
آب را اضافه کنید
مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید

 


به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی زبان


کتلت مرغ خامه ای


خوراک بادمجان و موتزارلا


کروسان مرغ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است