الی بانو...خانواده سبز


 

مواد اولیه :
 
 
 
 
 مواد لازم:                                                                                      
 نان فرانسوي                                                                      يك عدد
طرز تهيه:                                                                                                                                    
نانها را به قطر يك سانتيمتر برش داده، به مدت پنج دقيقه در فر با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار داده تا طلايي شود سپس با هر كدام از مخلوطها آنها را آماده ميكنيد.
 
 
مواد مخلوط يك:                                                                                                   
 زيتون سبز بدون هسته                                                                                                                                   125 گرم
 جعفري خردشده                                                                                          يك قاشق سوپخوري
 آويشن و  آبليمو از هر كدام                                                                                     يك قاشق چايخوري
 روغن زيتون                                                                                            80 ميليليتر
  پياز كوچك خردشده                                                                                                                  يك عدد
 فلفل سياه                                                                                                                                                            به ميزان لازم
سير له شده                                                                                                                       يك حبه
 
طرز تهيه:                                                                                                              
در مخلوطكن زيتون، فلفل، پياز و سير را با هم مخلوط كرده، كمكم روغن زيتون را به همراه سبزيجات و آبليمو افزوده با مواد حاصل روي  از نانها را بپوشانيد.
 
مواد مخلوط دو:                                                                                              
 قارچ                                                                                                  200 گرم
 كره                                                                                                     30 گرم
پودر جوزهندي                                                                        1/8قاشق چايخوري
 جعفري خردشده                                                                        دو قاشق سوپخوري
سير لهشده                                                                                          دو حبه
 روغن زيتون                                                                                                             دو قاشق سوپخوري
فلفل سياه                                                                                   به ميزان لازم
 آبليمو                                                                                  دو قاشق چايخوري
 
طرز تهيه:                                                                                                              
قارچها را با كره و روغن در تابه تفت دهيد، سير و جوزهندي را به آن افزوده و روي حرارت به مدت پنج دقيقه ديگر قرار داده تا آب آن تبخير شود. در انتها آبليمو، جعفري و فلفل را نيز به آن اضافه كنيد تمام مواد را در مخلوطكن له كرده و روي نصف از نانها را با اين مواد پر كنيد.


به شما پیشنهاد میکنیم :





سکنجبین


کاپ کیک نوتلا


اسموتی پاییزی


دسر پودینگ شکلاتی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است