الی بانو...خانواده سبز


مواد اولیه :



  • گوشت فيله گوساله 200 گرم
  • پياز خردشده 30 گرم
  • سير خردشده 20 گرم
  • كپرز كوهستاني 30 گرم
  • زيتون بدون‌هسته 40 گرم
  • گوجه‌فرنگي رسيده دو عدد
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل، آويشن و ريحان به ميزان لازم
  • قارچ 70 گرم
  • روغن زيتون به ميزان لازم


طرز تهيه:                                                                                          

 فيله گوساله را از عرض دو قسمت كنيد. درون تابه روغن زيتون ريخته و هر دو طرف گوشت را به مدت سه دقيقه سرخ كرده و كنار بگذاريد. مجددا در همان تابه روغن زيتون ريخته، پياز، سيرو قارچ را تفت دهيد. گوجه‌فرنگي چرخ‌شده را در تابه ريخته و با كمي آب با شعله بسيار كم به مدت پنج دقيقه بپزيد. سپس زيتون خردشده و كپرز كوهستاني را افزوده و در آخر كار ريحان، نمك، فلفل و آويشن بزنيد. گوشت از قبل سرخ شده را به همراه مواد و به مدت 10 دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا غذا جا بيفتد و آماده سرو شود.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





منوی آموزش آنلاین کارگاه در مهر 95


کیک نارگیل و نوتلا


توپک خرما و بیسکوئیت


کوفته برنجی






نظرات شما


نیکو :
چه اسمی داره این غذا یه پیشنهاد دارم از روغن زیتون مولیناری برای این غذا استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه.
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: