الی بانو...خانواده سبز


مواد اولیه :



  • سينه مرغ چهار عدد
  • پياز يك عدد
  • زعفران دم كرده دو قاشق غذاخوري
  • آبليمو يك قاشق مرباخوري
  • نشاسته ذرت و سرکه از هر کدام يك قاشق غذاخوري
  • انبه و آب پرتقال از هر کدام دو پيمانه
  • نمك، فلفل و ادويه و روغن زیتون به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه:                                                                                                      

سينه مرغ را با زعفران، پياز خلال شده، آبليمو، كمي روغن زيتون و نمك مزه‌دار كرده ودر يخچال سه ساعت استراحت دهيد. سپس از يخچال در آورده و سينه‌مرغ را كمي بكوبيد.

تابه را داغ كرده و استيك‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الي چهار دقيقه برگردانده و طرف ديگر را كباب كنيد.

آب پرتقال را با نشاسته مخلوط كرده و با نمك و سركه حرارت دهيد. سپس انبه‌ها را اضافه كرده و حرارت را كم كنيد.

استيك را با اين سس سرو نماييد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





زولبیا و بامیه


کیک لیمویی با گاناش پنیری


تزیین زرشک پلو


تزیین ساده خیار






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است