الی بانو...خانواده سبز


مواد اولیه :

 

  • سينه مرغ يك عدد
  • كامكوات سه عدد
  • سير يك حبه
  • ريحان خردشده و روغن زیتون از هر کدام سه قاشق سوپخوري
  • تخم آفتابگردان دو قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زعفران آبکرده دو قاشق سوپخوري

 

 

 طرز تهيه:                                                              

 ابتدا سينه مرغ را با بيفتك‌كوب كمي كوبيده، سپس آن را با زعفران، كمي نمك و فلفل مزه‌دار كرده و در تابه چدني كباب كنيد.

 طرز تهيه سس پستو و كامكوات:                           

 كامكوات‌ها را خرد كرده و دو بار در آب بجوشانيد تا تلخي آن گرفته شود. سير، ريحان، تخم آفتابگردان، روغن، نمك و فلفل را در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد. سپس با كامكوات‌ها مخلوط كرده و بر روي استيك ريخته و آن را با پوره سبزيجات تزئين كرده و سرو نماييد.

 نكته:

كامكوات‌ يك نوع ميوه است كه بسيار شبيه پرتقال مينياتوري بوده و در اكثر ميوه‌فروشي‌ها وجود دارد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





الگوی تزیین دسرهای شب یلدا


تیرامیسیو بدون تخم مرغ با کیک ژنواز


اسانس قهوه


مینی رتتویی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است