الی بانو


 

آش اوماج
 
طرز تهیه:
 
ابتدا عدس‌ها را پخته، سپس سبزی‌های پاک شده را همراه با پیاز و آب قلم به آن اضافه می‌کنیم. روغن و نمک را نیز در آش ریخته و هم می‌زنیم. آرد را در یک سینی ریخته و با دست (مطابق شکل) به آن آب می‌پاشیم تا گلوله‌های ریزریز درست شود این کار را باید با کف دست انجام دهیم. کم‌کم این گلوله‌های آردی را  با صبر و حوصله به آش در حال پخت اضافه کرده تا گلوله‌های آردی به هم نچسبند. پس از اتمام کار باید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر آش بجوشد تا آماده شود فقط در این مدت باید چند بار آش را هم بزنیم.
 
منبع:ashpaziema.com


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک برانیز با رویه پنیری


اسلایس کره پسته و شکلات


استيك مرغ با سس پستو و كامكوات


باقلوا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است