الی بانو


 

 
 
مواد لازمش:
 
کرفس و نعنا جعفری:500 گرم
 
گوشت گوسفند یا مرغ:300 گرم
 
نمک و زردچوبه:به میان لازم
 
زعفران:به میزان دلخواه
 
ادویه:دلخواه ( هل و دارچین و کمی زنجبیل عالی جواب میده)
 
رب گوجه:۱ قاشق م خ در صورت تمایل
 
پیا:۱ عدد کوچک
 
اول گوشت و پیاز رو باهم تفت بدین و کرفس رو هم تفت بدین تا آبش کشیده بشه و اونو به گوشت اضافه کنین و رب و ادویه و زعفرون رو اضافه کنین و آب جوشیده رو روی مودتون بریزین تا ۵ سانت روی مواد رو بگیره نمک رو هم اضافه کنین و تو قابلمه و یا زودپز بذارین بپزه و جا بیفته
 
وقتی گوشت پخت کمی گرد لیمو یا آبلیمو هم به غذا اضافه کنین و بذارین روغن بندازه
لیمو هم خوشمزه اش میکنه
لوبیا هم بعضیا تو این خورش میریزن
با مرغم خوبه
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ته چین ماهی


شکر پلو


قرمه سبزی


سوپ شیر 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است