الی بانو...اتریا


 


آبگوشت بز باش

گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان    750 گرم

تره و جعفرى و کمى شنبلیله        نیم کیلو

 لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى       150     گرم 

لیمو عمانى        4 تا 5 عدد

روغن      3 تا 4 قاشق غذاخورى

 پیاز متوسط       یک عدد  

 سیب زمینی      6-5 عدد متوسط

نمک و فلفل        به مقدار کافى

زرد چوبه           1 قاشق مرباخورى

 

سبزی ها را خرد می کنیم . گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و همراه با لوبیا ، پیاز خرد شده و 5 تا 6 لیوان آب در قابلمه یا زودپز می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کمی بپزد. بعد هسته هاى لیمو عمانی را درآورده و داخل قابلمه می ریزیم . سپس سبزى های خرد شده را با روغن، کمى سرخ می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم.http://ratatouill.persianblog.ir/1391/9/

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک وارونه زردآلو (upside down cake)


اسموتی شلیل


کیک فنجونی با شیره خرما


ساندویچ استیک فیله بوقلمون






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: