الی بانو...اتریا


 


حلیم بادنجان

 بادمجان متوسط     5 عدد
گوشت    300 گرم
پیاز        1 عدد
عدس     نصف پیمانه
سیر        3 حبه
نمک و فلفل      به مقدار لازم
نعنا خشک        مقداری
کشک               مقداری

 ابتدا بادمجان را شسته و به کمک چاقو یا پوست کن،‌ پوست آن را بگیریدسپس مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید.عدس را همراه با مقداری آب بپزیدپیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهیدسیر را خرد کنیدسیر را به عدس اضافه کنیدسپس بادمجان و گوشت را به آن اضافه کرده و به کمک یک گوشت کوب حسابی بکوبیدبه آن نمک و فلفل بزنیدبعد کمی آب به آن اضافه کرده در قابلمه را گذاشته و به مدت 2 ساعت آن را روی حرات کم روی اجاق بگذاریدبعد می توانید روی آن را با کشک و زعفران و گردو ونعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آرانچینی برنج (Arancini di riso)


سس بشامل پنیری


خوراک مرغ با سبزیجات


آیس موکا - Iced Mocha






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: