الی بانو


 

 

برنج 1 کیلو

شکر            2 کیلوگرم

زعفران ساییده شده   1.5 مثقال

گلاب            1 پیمانه

روغن            1 پیمانه

مواد لازم جهت تزیین سلیقه ای است و می توان از موارد زیر به دلخواه استفاده نمود

خلال پسته - خلال بادام - دارچین - گردو خرد شده - پودر نارگیل

 

برنج را پیمانه کنید و 6 -7 برابر برنج آب در نظر بگیرید ( بسته به نوع برنجتونه که چقدر لازم باشه سعی کنید از برنج ایرانی استفاده کنید که خیلی مناسب تر ه و خوشمزه تر میشه ) برنج رو چند بار بشورید بعد 6 برابر برنج بدان آب اضافه کنید و بگذارید روی گاز تا به جوش بیاد وقتی مغز برنج کاملا نرم شد زمان اضافه کردن شکره مرتب با ملاقه برنج رو هم بزنید که ته نگیرد اگر شله زردتون سفت بود 1 یا 2 پیمانه دیگه آب بهش اضافه کنید.بعد زعفرانی رو که کوبیدید در کمی آب جوش حل کرده به قابلمه حاوی برنجتون اضافه کنید.سپس روغن رو اضافه می کنیم (  در صورتی دوست دارید تو این مرحله می تونید کمی خلال بادوم رو به شله زرد اضافه کنید) در آخر هم اسانس گلاب ورو اضافه می کنیم در قابلمه را می بندیم و می ذاریم شله زرمون روی شعله ی ملایم کمی بجوشد تا حسابی جا بیفتد ...وقتی جا افتاد اونو توی ظرف های مورد نظرمون سرو کرده و تزیین می کنیم می تونید اگه دوست داشتید روی اونها رو کمی روغن بریزید .

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک هویج و گردو


آقا گردک


کیک فنجونی نارگیل و عسل


پودر پاپریکای خانگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است