الی بانو...اتریا


 

باقالی پلو با ماهیچه

 برنج ایرانی    6 پیمانه 

ماهیچه گوسفندی     500 گرم
شوید خشک      300 گرم 
باقلا سبز ایرانی   400 گرم 
پیاز سرخ شده     1100  گرم
 زعفران             1 قاشق چای خوری
روغن هسته انگور  1 فنجان 
نمک و فلفل       به میزان لازم


 برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک خیس کنید. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی پنجره ای


اسموتی خرمالو


چیبس و پنیر


کیک رولتی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است