الی بانو


کرم کارامل


تخم‌مرغ‌       ۵ عدد
شکر         ۲۲۰ گرم‌
شیر          نیم‌ لیتر
وانیل‌         نصف‌ قاشق‌ مرباخوری‌

 

در ابتدا بهتر است‌ شربت‌ کارامل‌ را تهیه‌ کنید.برای‌ تهیه‌ شربت‌ آن‌، هفتاد گرم‌ شکر را با دو قاشق‌سوپ‌ خوری‌ آب‌ در ظرفی‌ بریزید و روی‌حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید تا رنگ‌ آن‌ کم‌کم‌ طلایی‌شود، پس‌ از آنکه‌ رنگ‌ شربت‌ طلایی‌ شد، نصف‌لیوان‌ آب‌ جوش‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید و اجازه‌ دهیدتا شربت‌ به‌ خوبی‌ بجوشد; به‌ حدی‌ که‌ ذرات‌ شکرکاملا در شربت‌ حل‌ و غلیظ شود. سپس‌ شربت‌ رادر ظرف‌ دیگری‌ بریزید و جدار ظرف‌ را نیز به‌شربت‌ آغشته‌ کنید. در این‌ لحظه‌، شربت‌ شماآماده‌ است‌.
پس‌ از تهیه‌ شربت‌ کارامل‌، شیر را با شکر باقی‌مانده‌ روی‌ حرارت‌ قرار دهید تا کمی‌ بجوشد وپس‌ از به‌ جوش‌ آمدن‌ شیر، آن‌ را از روی‌ حرارت‌بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس‌ تخم‌ مرغ‌هاو وانیل‌ را خوب‌ بهم‌ بزنید و با شیر سرد شده‌مخلوط کنید و مواد را در ظرفی‌ که‌ به‌ شربت‌کارامل‌ آغشته‌ کرده‌اید، بریزید و داخل‌ فر که‌ ازقبل‌ با حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ گرم‌ کرده‌اید، به‌ مدت‌یک‌ ساعت‌ و نیم‌ قرار دهید. پس‌ از گذشت‌ این‌مدت‌، چنگال‌ را در کرم‌ فرو کنید. اگر مواد به‌چنگال‌ نچسبد، کارامل‌ شما آماده‌ است‌

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاناکوتا زعفرانی با ژله


کیک مرمری (Marble cake )


کیک باهوش


بستنی شکلاتی 2






نظرات شما


گلبرگ :
سلام عزیزم ببخشید چرا من شربت کارامل رو درست میکنم تبدیل به آبنبات میشه یعنی به محض اینکه طلایی میشه ومیذارمش که سرد بشه یهو آبنبات میشه من کارامل رو باروشی که توی سایت تستر بود درست کردم آب روهم هرچقدر اضافه میکنم دوباره تا طلایی میشه دوباره سفت میشه اگر مبشه دستور اون سایت رو بخونین اشکال کارمو بم بگین خیلی تو ذوقم خورد
*********--*************

کارامل همینه زود سفت میشه باید توش خامه یا کره بریزید و در کل باید تبدیلش کنید به سس کارامل تا سفت نشه
در مورد سایتهای دیگه باید از نویسنده دستور سوال کنید
شكر كاراملايز شده يا "كارامل"
در دسرهايي مثل كرم كارامل و فلن يا سوهانها يا كيكهاي آپسايد-داون كاربرد داره.این به این معنی هست که این کارامل به تنهایی نمی تونه مورد استفاده قرار بگیره، چون همونطور که خودتون هم تجربه کردید سفت می شه. می تونید بذارید روی حرارت بسیار بسیار ملایم و یا حتی روی بخار آب بسیار بسیار ملایم تا دوباره آب بشه، ولی دقت کنید که حرارت زیادی بهش نخوره اگر نه کاراملتون تلخ می شه و بعد که نرم شد بریزید کف قالب کیکتون و باهاش یا فلن درست کنید و یا کیک آپساید داون موز و یا آناناس