الی بانو


 


خمیر پیراشکی

تخم مرغ              2  عدد 

 روغن مایع          4 قاشق سوپخوری

ماست غلیظ        نصف لیوان 

 شیر                  نصف لیوان

 جوش شیرین      نصف قاشق مرباخوری

 نمک                  یک قاشق چایخوری

 آرد                     حدود نیم کیلو

 جوش شیرین         1 قاشق چایخوری برابر 2 قاشق پکینگ پودر است در این مورد  کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم)  بهتر است.

 تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ،  به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم . آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری  که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند. 

 پیراشکی گوشتی

گوشت چرخ کرده     350 گرم

 پیاز سرخ شده          2 تا 3 قاشق سوپخوری

جعفری ریز شده          دو قاشق سوپخوری

 تخم مرغ سفت و ریز شده     دو عدد

 رب گوجه فرنگی          2 تا 3 قاشق غذا خوری

  نمک و فلفل               به مقدار کافی

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه  پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.) پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ،  در صورت تمایل  ، پودر سیر را با  تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی  تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم  سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.  روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود. پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها  را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک شکلات چیپسی


کوکی بادام زمینی و نوتلا


رول فرنچ تست


مرغ بریان شکم پر






نظرات شما


تینا طاهری :

خسته نباشید.میشه این پیراشکی رو داخل مایکروویو پخت?ال جی سولاردام,چه درجه ای?آخه میخام رژیمی شه.

***************************************

سلامت باشید ...من تو فر پیراشکی پختم تو سایت میتونید تو دستورات پخت پیراشکی در فر رو که چند مدل گذاشتم ببینید

من تجربه ای در کار با ماکروفر ندارم...تو فر با دمای 190 درجه حدود 15 مین میپزه

مامی سالار :

عالی بود ممنون

----------------------------------

خواهش میکنم گلم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: