الی بانو...اتریا


گندم      1 پیمانه

جو         1 پیمانه

آرد         1 قاشق سوپخوری

سیب زمینی متوسط        1 عدد

هویج متوسط           3 عدد

شیر                       1  لیتر

آب مرغ                     2 لیوان

جعفری خرد شده و آبلیمو         به میزان لازم

 

جو و گندم رو باهم خیس می کنیم (حدود 1 ساعت قبل) بعد می گذاریم با آب مرغ بپزند.  سیب زمینی و هویج رو توی خرد کن خرد می کنیم که خیلی ریز باشه و اصلاً پیدا نباشه می تونید هویج رو رنده کنید و سیب زمینی رو نگینی خرد کنید. اول هویج رو به گندم و جوی پخته اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت بعد سیب زمینی رو هم به مواد اضافه می کنیم. وقتی همه مواد پخت باید سوپ کاملاً غلیظ باشه. آرد رو با مقداری شیر مخلوط می کنیم (اول آرد رو توی کاسه بریزید و کم کم شیر اضافه کنید (حدود 1 لیوان) تا آرد کاملاً حل بشود و گلوله نشود.) بعد مخلوط رو به سوپ اضافه کنید. کم کم بقیه شیر رو اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا حسابی یکدست و لعاب دار شود. بعد درب قابلمه رو باز می گذاریم تا کمی آب سوپ جمع شود. میشود نیمی از سوپ رو میکس کرد و دوباره توی قابلمه برگرداند. کمی قبل از سرو جعفری خرد شده توی سوپ می ریزیم و آبلیمو و نمکش رو اندازه می کنیم. برای تزیین سوپ می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گلاسه توت فرنگی


شیرموز بیسکوئیت


نوشیدنی شیر و سیب


کیک کوئیک میکس شیرعسلی






نظرات شما


بهار :

عاشق سايتتون هستم مررررررررررررررررررررررررررررررررسي

***********************************************

محبت دارید عزیزم

ممنونم

نوشین :

سلام الی جون خوبی مرسی از سایتت عالی تازه الان دیدمش تو نی نی سایت

----------------------------------------

سلام عزیزم ممنونم دوستم لطف داری