الی بانو...اتریا


 


غذای ترکیه ای 

سیب زمینی متوسط         ۴ عدد

گوشت چرخ کرده               ۱۰۰ گرم

پیاز                                ۱ عدد

قارچ                                ۲۰۰ گرم

جعفری                           مقدار کمی

رب                                 ۲ قاشق غذاخوری

حلقه های گوجه فرنگی برای تزیین

نمک و فلفل و زردچوبه         به مقدار دلخواه

 

داخل سیب زمینی ها را با یک قاشق خالی می کنیم ، سپس در یک قابلمه کوچک سیب زمینی ها را کمی سرخ می کنیم ، پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط می کنیم و بعد مخلوط گوشت و پیاز را در یک تابه خیلی کم تفت می دهیم ، در حد ۵ دقیقه و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را می ریزیم ، این ترکیب را کمی تفت می دهیم و بعد قارچ و جعفری را اضافه می کنیم ، کل این مواد کمتر از ۱۰ دقیقه باید تفت ببیند ، چون در فر نیز پخته می شود ، لازم نیست زمان زیادی برای تفت دادن آنها صرف کنید ، سپس سیب زمینی ها را برمی داریم و از این مواد داخلش پر می کنیم و در ظرف پیرکسی که قبلا ته آن را چرب کردیم می چینیم ، (اگر ته سیب زمینی ها را کمی به صورت صاف ببریم سیب زمینی ها در ظرف می ایستند ) و بعد ۱ قاشق باقیمانده از ربمان و کمی آب را  با هم مخلوط می کنیم و روی دلمه های سیب زمینی می ریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم، بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج می کنیم ، یک چنگال داخل سیب زمینی ها فرو می کنیم اگر پخته شده بود ، روی هر سیب زمین یک حلقه گوجه فرنگی می گذاریم و بعد برای مدت ۱۰ دقیقه دوباره دلمه ها را داخل فر می کنیم .

(برای داخل دلمه سیب زمینی از ترکیب سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا و یا قارچ و جعفری و پنیر پیتزا هم می توانید استفاده کنید . )

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بیسکوتی آجیلی Nutty Biscotti


شیرینی میکادو


ژله رولی


کیک کوئیک میکس شیرعسلی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است